- 1 Ağustos 2009
- 46.614
- 48.872
- 4.708
İzleyiniz
Maç sonuna dair güzel bir anektod
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleyiniz

AynenBazi pozisyonlarda nelsson sandim kendisini
Yıllardır ben böyle bi gol izlemedim bizim takımda, mükemmeldi kesinlikleNe golcü be. Attığı ilk golü Dünya'da atacak çok az golcü var. Net dünya starı golü.
Sapladık mı çiğdem hanımbir kafa bir ayakla ki ayak olanı da öyle basit değil, çivi gibi çaktı deriz ya öyle bir tertemiz yapıştırış.
Vallahi bugün sahada golcüden çok daha fazlasını da gördüm. Defansa gelip yardım etmesi, şu direkte patlayan şuttaki takipçiliği ve kurnazlığı.
Böyle oynarsa benim hayalleri gerçekleştirir bu çocuk. Sneijder gibi eline alıp fener ağlama dediğini duyar gibiyim demiştim. Hadi aslanım be. Yaparsın sen.
Hem de ne sapladı aslanımSapladık mı çiğdem hanım
Daha feneri de üstüne kuma getirecek.Wanda’yi birakip jk‘yi karisi yapti Aslan parcasi
Fenerde 2 de 2 yapsın o mallar milli araya havayla girerse yerli tayfa şampiyonuz diye çöker giderHem de ne sapladı aslanım
Uyku kaçıran cinsinden. Bizi mutluluktan, tinercileri mutsuzluktan. Devam etmeli ama. Başak var sırada.
Onların Mart ve Nisan ayında sıkıntı yaşacağını hissi olarak düşünüyorum nedense. Rıza'nın istatistiği iyi gibi ama Sivas güven vermiyor pek ligde. Ama olası bir takılma çok iyi olur aradan evvel. Olmazsa da TSde o kayıp gelir.Fenerde 2 de 2 yapsın o mallar milli araya havayla girerse yerli tayfa şampiyonuz diye çöker gider