#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Mauro Icardi kariyerine Galatasaray’da devam etmek istiyor.

Haberin kaynağı Arjantin basını. 30 yaşındaki santrfor, TNT Sports’a geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Icardi, "Paris Saint-Germain'de aradığım ortamı bulamadım. Galatasaray’da dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum. Bana büyük bir ilgi var, burada kalmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Icardi’nin takımda kalmasını isteyen Galatasaray yönetimi de sezon sonunda Arjantinli golcünün bonservisini almak için Fransız deviyle görüşecek.

30 yaşındaki santrfor, Türkiye’de çıktığı 17 maçta 10 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray, Mauro Icardi’yi sezon başında Paris Saint-Germain’den bedelsiz olarak kiralanmıştı.

1680958909866.webp

Sezon sonu arazi olması dileğiyle... O mendebur karıyı şutlarsa kalabilir.

söylenene göre sadece cig et yiyor artık

2.5-3 milyon euro yıllık maaşı kabul ediyorsa kalsın PSG'de aldığı parayı istiyorsa paketleyelim

Taraftar gergin Icardi'ye kurulmuş :) reis şimdi sıkışık fikstürde saplamaya başlayınca değişir buraların havası..

nelsson'un aldığı para belli verdiği performans da belli. bu arkadaş 2 maç var 4 maç yok üstüne üstlük nelsson'un aldığı maaşın nerdeyse üç katını alıyor. Şartlar böyle ise gerek yok transfer edilmesine.
En son nelson hateinden sonra bu aciklaman bünyeye iyi geliyor. Icardi zaten muazzam oynuyor da ( son 2 lig maci haric), simdi daha da cosar

Geri
Üst Alt