Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.530
- 20.849
- 2.233
Beni asil endiselendiren oyundaki silik hali. Valla hic mac yapmadan sakatlanan oyunculari sevmiyorum. Haftada 2 maci kaldiramayacagi cok bariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü kullanan oyuncular her zaman başımızı yakmıştır. Zamanında Gomis de yakmıştı.Selçuk ve Falcao'dan sonra hiç bir penaltıda rahat olamıyorum. Kötü kullanıyorlar.
O da kotu kullanıyor ayagi iyi değil oliveiranin hiç bir örneği yok bu sene.Oliviera atsin
Frikiklerde ne yapıp edip topu baraja takıyor. Baraj bir kişi olsa bile.O da kotu kullanıyor ayagi iyi değil oliveiranin hiç bir örneği yok bu sene.
Selçukun tek sevdiğim yanı pen6 kaçırmaması idiFalcao Selçuk Babel harici bizim penaltılar kumar gibi. Ligde son yıllarda bu kadar penaltı kaçıran takım yoktur.
A spor'da İcardi'nin 18-19 sezonu gollerini gösterdiler biraz. 4 tanesi penaltı. 3'ünü aynı yere vurdu biri panenka. Tırsmaya başladım
bunun sebebi takımda üst düzey 8 ve 10 numara olmaması. genelde bu mevkidekiler iyi penaltıcı oluyorFalcao Selçuk Babel harici bizim penaltılar kumar gibi. Ligde son yıllarda bu kadar penaltı kaçıran takım yoktur.