#9 Mauro Icardi | ARŞİV

kıyaslamayın diyip kıyaslamış ve yanlış şeyler yazmış bilardo
jardelin oyun içi katkısı olmaması kolpa. şükürden sonra geldiği için o kdr pres yapmıyor diye öyle bi intiba vardı ama icardi ne kdr katkı yapıyosa o en az o kdr yapıyodu jardel de
şükür 2 sezonda 70 gol atmıştı kafayla acayip goller atıodu attığı kadar kaçırma işi torinoya gittiği dönemden üstüne kalmış hatalı bir söylemdi
falcao mükemmel bitirici değildi işportanın tekiydi
burak için doğru demiş de herkese mükemmel bitirici diyip ona dememesi enteresan
ikardiyi de abartmış diğerleri gömerken, icardi de kaçırıyor, karşı karşıya kereme verdi dün, geçen maç net posyonda tribüne vurdu fln. bi de pres başlatır fln çok zorlama olmuş. ikardi komple paketse falcao ve burak harici adamlar da kompile paketti
Jardelin geldiği gün 11 yaşında bir çocuktum. O dönem için zor bir transferdi. Bize gelmeden önce portoda 98-99 sezonunda altın ayakkabı kazanıp 99-00 sezonunda şampiyonlar liginde raul ve rivaldo ile gol krallığını paylaşmıştı. Bize gelip super kupayı 2 golle kazandırıp, ligde ilk devre 18 gol, şampiyonlar liginde ön elemeler dahil 9 golle çeyrek finale çıkmamızda büyük rol oynamıştır. Emre ile Okan Buruk un soyunma odasında kendisine saldırması ile performansı düşmüş ve ligi 22 golle bitirip Sporting Lizbon a transfer olmuş ve o sezon tekrar altın ayakkabıyı kazanmıştır. Böyle bir golcüydü kral.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jardelin geldiği gün 11 yaşında bir çocuktum. O dönem için zor bir transferdi. Bize gelmeden önce portoda 98-99 sezonunda altın ayakkabı kazanıp 99-00 sezonunda şampiyonlar liginde raul ve rivaldo ile gol krallığını paylaşmıştı. Bize gelip super kupayı 2 golle kazandırıp, ligde ilk devre 18 gol, şampiyonlar liginde ön elemeler dahil 9 golle çeyrek finale çıkmamızda büyük rol oynamıştır. Emre ile Okan Buruk un soyunma odasında kendisine saldırması ile performansı düşmüş ve ligi 22 golle bitirip Sporting Lizbon a transfer olmuş ve o sezon tekrar altın ayakkabıyı kazanmıştır. Böyle bir golcüydü kral.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan, Emre ve Jardel arasi tam olarak noldu orada?

Ligin en kritik 2 maçı öncesi sarı kart sınırında olması can sıkıyor.

Ligin en kritik 2 maçı öncesi sarı kart sınırında olması can sıkıyor.
Kaç haftadır kritik deniyor hiçbirinde de görmedi. Gördüğü 1. sarı kart ilk Konyaspor maçındaydı 2. sarı kart Kadıköy de forma çıkarmıştı 3. sarı kart Konyaspor deplasmanında haksız görmüştü. İstemediği sürece görmez.

Sezon başında yazılanlar aklıma geliyor da :asd: Ara ara açıp bakmak lazım.

Keramettin admirin yazdıklarına güldüm diye bana bir ay ceza vermişti.

İcardi'ye ön yargılı davranıp Sefer kazmasını övüyordu :red:

Garip günlerdi bizim Fifa'dan dolayı İcardi'yi beğenip övdüğümüzü falan iddia ediyorlardı.
Sadece güldün diye 1 ay ceza verilmişse feci haksızlık yapılmış sana. Yakışmadı.

Diğer konuya gelince, bizim en büyük sorunumuz, olayların sonucuna göre geriye dönük yorumlamalar yapmamız.

Icardi'nin konusunun açıldığı gün, kendisi hakkında o şekilde düşünülmesi son derece doğaldı.

Çalkantılı bir özel hayatı olan, hele ki ülkemizdeki ortam ile tamamen zıt bir yaşama şekli olan, yüksek maliyetli olabilecek bir transferdi.

Henüz daha yeni Falcao'dan ağzı yanmış bir kitle olarak kendisine soğuk bakmamız tekrar ediyorum SON DERECE NORMALDI.

Şimdi kendisi tuttu diye (iyi ki tuttu) geçmişteki mesajları kurcalayop "ben demistim" demenin hiçbir anlamı yok.

Mauro İcardi.. Evet bu adam sadece bize değil ülkeye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ve bitiricidir bunu yine ispatladı. Bir Süperstar nasıl olur, İnter gibi bir takımda SerieA'da 2 yıl Gol Kralı, PSG gibi bir takımda UCL maçlarında nasıl goller atılır hepsini kanıtladın. 19 gol 7 asist. Hiçbir söz Kaliteni, Gol Vuruşunu, Karakterini ve Mücadeleni anlatamaz. Keremle uyumunda damga vurdu. Hep bizimle kal Mauro!
InCollage_20230521_013355140.jpg

Bir adam her şeyiyle bu kadar mükemmel olamaz abi ya. Başarı Performans Karakter her anlamda 10/10 bir adam. Adamı Avatar yaptım duble yaptı bir gururlandım.

Torreiradan sonra sezonun oyuncusu

Galatasaray, Icardi'nin bonservisi için gerekirse 8 M€ ödeyecek. Arjantinli golcüye ise yıllık 4.5 M€ garanti ücret ve bonusların yer aldığı 3 yıllık sözleşme teklif edilecek.

(Spor Arena / @AliNaciKucuk)

Okan, Emre ve Jardel arasi tam olarak noldu orada?
Fetöcü Hakan abilerinin yerini aldı ya.
Bu bücürler de o ara Inter le anlaşmıştı.
O günleri canlı izleyen birisi olarak Okan ve Emre net üst üste 5. şampiyonluğumuzu yemiştir.
Buna önlem almayan yönetici ve teknik ekip de o şampiyonluğun kaçmasının sorumlularındandır.

Galatasaray, Icardi'nin bonservisi için gerekirse 8 M€ ödeyecek. Arjantinli golcüye ise yıllık 4.5 M€ garanti ücret ve bonusların yer aldığı 3 yıllık sözleşme teklif edilecek.

(Spor Arena / @AliNaciKucuk)
21-22 milyon euro civari maal olucak yani 3 sene icin.

Fena degil.

Sadece güldün diye 1 ay ceza verilmişse feci haksızlık yapılmış sana. Yakışmadı.

Diğer konuya gelince, bizim en büyük sorunumuz, olayların sonucuna göre geriye dönük yorumlamalar yapmamız.

Icardi'nin konusunun açıldığı gün, kendisi hakkında o şekilde düşünülmesi son derece doğaldı.

Çalkantılı bir özel hayatı olan, hele ki ülkemizdeki ortam ile tamamen zıt bir yaşama şekli olan, yüksek maliyetli olabilecek bir transferdi.

Henüz daha yeni Falcao'dan ağzı yanmış bir kitle olarak kendisine soğuk bakmamız tekrar ediyorum SON DERECE NORMALDI.

Şimdi kendisi tuttu diye (iyi ki tuttu) geçmişteki mesajları kurcalayop "ben demistim" demenin hiçbir anlamı yok.
Ceza olayı doğru tam hangi maç hatırlamıyorum ama ya Alanya ya Bjk maçından sonra yazdıklarına gülücük emojisi atınca cezayı yedik. :red:

Ben demiştim demek için yazmıyorum bu dediklerimi sadece adamı tanımadan, oyununu bilmeden, ne tarz bir forvet olduğu hakkında gram bilgi sahibi olmadan sadece özel hayatına bakıp yargısız infaz yapıldığını anlatmaya çalışıyorum.

Ayrıca Falcao ile İcardi arasında bir çok farklılık var. Falcao geldiğinde 34-35 yaşındaydı ve fizik olarak zaten bitikti. Daha bize gelmeden önceki sezonda bile gol vuruşu yaparken yere düşüyordu. Kronik sakatlığı vardı ama İcardi'de böyle bir durum yoktu ve 29 yaşındaydı. Ayrıca onunla sözleşme yaptın İcardi'yi kiraladın. Hadi 750.000 € bedele inanmadık diyelim max. bir sezon bize İcardi'nin maliyeti 5 milyon €. Falcao'ya bağlanan para neredeyse 20 milyon €'ydu.

İcardi'nin gelirken tek handikabı özel hayatıydı ama adam bugüne kadar sahada hep işini yaptı. Onu kimse o dönem konuşmadı direkt yargısız infaz yaptılar. Messi PSG'ye gitmese İcardi orada zaten kalacaktı. Ha benim korkum bizim asalak medyaydı. Adamı yıpratmak için uğraşırlar diye düşünüyordum ama adam zaten çok şerbetliymiş hem Fransa'dan hem Arjantin'den. İcardi her zaman topçu oğlu topçuydu bir gram benim şüphem olmadı.

Bir de kamp yapmadan gelmesi elbette büyük sorundu ama kalitesi ile o geçiş dönemini çok güzel atlattı. Bir ara Dünya Kupası dönüşü sakatlık yaşadı ama toparlayıp hızlıca adapte oldu. Şimdi alırız veya almayız ama harika bir sezon geçirdi ve özellikle finalde bizi attığı gollerle taşıyor o yüzden de acayip mutluyum. İcardi'nin gelmesi büyük olaydı ve beklenen etkiyi yaptı sadece mutluyum ama geçmişte yazılanların komik olduğunu vurgulamakta gerekir ben onu ifade etmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Nevzat Dindar:

“Erden Timur, Mauro Icardi'nin menajeri ile bu hafta yeniden görüşecek.”

söylenenlere göre icardi gelecek seneki kadro yapılanmasını görmek istemiş. kalıp kalmamayı ona göre karar verecekmiş.

Yüzde yüz haklı. Takımın seviyesini kendi seviyesine yaklaştıramayacaksak burada işi ne?

Geri
Üst Alt