#9 Mauro Icardi | ARŞİV

a79cb09a84826bf7854bd1498a76198f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İcardi sen ne güzel bir adamsın, sen bize ne yaptın arkadaş! Bir adam hem bu kadar büyük bir Süperstar olup hem bu kadar mütevazi biri nasıl olabilir? Mata dahil her oyuncumuzdan katkı aldık ama benim için sezonun ismi 2022-2023 Mauro İcardi Sezonudur..
FB_IMG_1685725745420.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mauro İcardi. Bir insanı anlatmak için bazen bir kelime bile yetebilir ama seni anlatmaya 800 sayfalık bir Roman yazsak yetmez gibi. İnterde 2 kez gol kralı olmuş, Parise çok yüksek bedellere gitmiş bir Süperstarın Galatasaray ve İstanbula bu kadar büyük uyum sağlayacağına inanmazdım. İnanılmaz goller attı özellikle dev maçlarda sahneye çıktı. Kariyerinin en çok asist yaptığı sezonunu oynadı. Tam bir takım oyuncusu oldu. Hem sevdi hem çok sevildi. Hep bizimle kal. Tebrikler Mauro!
InCollage_20230602_195534164.webp

valla canları bilir, fazla naz yapmasınlar, dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceği sevgiyi görmüş bir adam halen kalmak için çaba sarfetmiyor, menejeri olan karısına ve sözleşmesi 1 sene kalmış psg ye gerekli tepkiyi vermiyorsa kendi bileceği iş, bizde başka aşklara yelken açarız, herkes geçici baki olan Galatasaray'dır böyle biline.
Yangına körükle gitmesek

Kalmasını çok isterim çünkü takımla çok iyi bir sinerji yakaladı ama bence ayrılırsa Icardi daha çok şey kaybedebilir. Biz Icardi kadar olmasa da iyi bir forvet bulabiliriz ama Icardi bu kadar sevildiği ve desteklendiği bir takım bulabilir mi orası soru işareti.
Haaland gelse yine Icardi yine Icardi. Bambaşka bir etki bıraktı

Bugün bizim iş yerinin yaz partisi vardı, partide herkesin bir istek şarkısını çaldılar. Ben de Aşkın Olayım'ı seçtim biraz romantik şekilde.

Sonra yanıma futbol ile haşır neşir olan 3 Alman ve İtalyan arkadaş geldi ve dedi ki biz senden Galatasaray marşı bekliyorduk diye. Sonra ben de bunlara bu şarkının anlamını anlattım. Bunlar da hass.. lan bu şarkı statta gol müziği olarak mı çalınır dediler. Ben de 2-3 tane Icardi gölü ve gol sonrasında sevinç videosu gösterdim bu avanaklara.

Hepsi ağzı açık bir şekilde izlediler videoları, sonra da sizin stat ve ambians müthiş dediler. Ben de siz ne sanıyordunuz lan kodumun aptalları diyerek hepsini mat ettim.

Yani kısacası bugün 3 tane yabancıyı tekrardan GS tribününden etkiledim. Sizin sikimsonik taraftarlara benzemez GS taraftarı dedim.

benim için sneijder & drogba üstüdür

Geri
Üst Alt