#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Valla uefada net yasak. Tff yumuşatmış olabilir kuralı anca ama sanmıyorum.

Futbolcu imzalarında da hep geçen seneki gibiydi
Ne biçim yasak bu yav eğer magazada o yeni görseldeki gibiyse yarin gidip almam lazım hemen bir tane.

Ayrıca Süper Lig ve CL forması diye ayrım var ne fark oluyor?

Store'da CL forma ve Süper Lig forma seçeneği var , o ne?
Yazı fontu için mi diyorsun Alper ?

Nike’da ürünler şöyle;

Orijinal versiyon (resimde İcardi de olan)

Taraftar versiyonu:

Yazı fontu için mi diyorsun Alper ?

Nike’da ürünler şöyle;

Orijinal versiyon (resimde İcardi de olan)

Taraftar versiyonu:

Bunu diyorum;

Screenshot_2023-07-29-20-38-55-23_d365b52accad0f47adbc08c16219827d.webp

Tamam dedim işte. O yazı fontu. Oraya alper yaz numarada seç sonra değiştir cl/lig diye font değişecek sadece :) ya da oyuncu seçip direkt no ve taslak olarak.

Bu arada mobile den bakınca ayrı bir yerde gösteriyor sanırım. PC’den bakınca direkt aynı ekranda gösteriyor font farkını. Bende oğluma baskı için deniyordum da o sırada gördüm. Foruma da yazdım İcardi kaç giyer sizce diye 99 yazmıştı herkes bence 9 diye vermedim siparişi :)

Tamam dedim işte. O yazı fontu. Oraya alper yaz numarada seç sonra değiştir cl/lig diye font değişecek sadece :) ya da oyuncu seçip direkt no ve taslak olarak
Dediğini yaptım ama değişen birşey olmadı

Mobilden girdiğim için mi acaba belki site iyi calismiyordur

Başka tshirt çıkacak mı acaba toplu alalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üstte yanıtladım Alper. Mobile den ötürü olabilir.

Evet denedim mobile de göstermiyor ekranda sepete ekleyip görebilirsin sanırım önizlemi.

Ama baskı font farkı o CL ayrı Lig ayrı format
Renktas Gs store da sadece taraftar forması var, avrupa fontu baskılı 9 numara icardi forması arıyorum beceremedim galiba veya yok. Nike sayfasında baskı yapılmıyor sen nasıl siparis ettin?

Renktas Gs store da sadece taraftar forması var, avrupa fontu baskılı 9 numara icardi forması arıyorum beceremedim galiba veya yok. Nike sayfasında baskı yapılmıyor sen nasıl siparis ettin?

Renkdas konular karismasin :)

Ben ogluma baskili alacaktim kendi adina ama Icardi no istedi o dedigin uzere GS Store'dan aldigin taraftar formasina olur. Ben Alper'in sorusuna cevaben (2 sey sormus bir forma arkasi full parcali bir de approved versiyon, Icardi'nin fotoda giydigi. Bir de sunu sormus, CL vs Lig farki. O da font farki).

Sunu yapabilirsin ben arattirdim GS Store'u, Nike'den alip, gidip baski yaptirtabilirsin ama lutfen teyit ettir baski kalibi var mi diye her storede olmayabiliyor. Nike baski yapmiyor, yapmaz renkdas. TR'ye gidersen yaptirtabilirsin ya da birinden rica edebilirsin yurtdisindaysan ve gidemiyorsan. Ya da al simdi, sonra gittiginde yaptir kaliplar hep oluyor stadin ordaki GS Store'de mesela.

Bana gelince, ogluma taraftar versiyonu olani ama set olarak alacagim oyle istedi (sort, konc vs.) ona da baski yapmiyor GS Store ama arattirdim yapabiliriz alin gelin siz dediler online alacaksiniz diye. Cunku online o secenek cikmiyor. Kendime de taraftar alirim, Nike'a baktim orijinal icin pahali gerek yok. O paraya seneye yine alirim sporcu da degilim giyeyim sagda solda.. Mactan maca :) Baskiyi da yapiyorlar zaten. Font'da CL secerim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt