- 16 Haziran 2010
- 203.010
- 154.809
- 6.838
Üstte paylaştığım ikinci görsel deki gibi alan olmuş bugünUefa ve ligde yasak bu. Yine geçen seneki gibi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstte paylaştığım ikinci görsel deki gibi alan olmuş bugünUefa ve ligde yasak bu. Yine geçen seneki gibi olur
Sanki bu sene yazının okunmasını engellemiyorsa bu şekilde yapabiliyorsun gibi bir şey okumuştumUefa ve ligde yasak bu. Yine geçen seneki gibi olur
Valla uefada net yasak. Tff yumuşatmış olabilir kuralı anca ama sanmıyorum.Üstte paylaştığım ikinci görsel deki gibi alan olmuş bugün
Ne biçim yasak bu yav eğer magazada o yeni görseldeki gibiyse yarin gidip almam lazım hemen bir tane.Valla uefada net yasak. Tff yumuşatmış olabilir kuralı anca ama sanmıyorum.
Futbolcu imzalarında da hep geçen seneki gibiydi
7. maddeden sonra uefanınki böyle. Tffnin nasıl bilmiyorum tamNe biçim yasak bu yav eğer magazada o yeni görseldeki gibiyse yarin gidip almam lazım hemen bir tane.
Ayrıca Süper Lig ve CL forması diye ayrım var ne fark oluyor?
Store'da CL forma ve Süper Lig forma seçeneği var , o ne?
Kola cl logosu falan ekliyor olabilir haberim yokStore'da CL forma ve Süper Lig forma seçeneği var , o ne?
Yazı fontu için mi diyorsun Alper ?Store'da CL forma ve Süper Lig forma seçeneği var , o ne?
Bunu diyorum;Yazı fontu için mi diyorsun Alper ?
Nike’da ürünler şöyle;
Orijinal versiyon (resimde İcardi de olan)
![]()
Galatasaray 2023/24 Match Thuis Nike Dri-FIT ADV voetbalshirt met korte mouwen voor heren
Vind Galatasaray 2023/24 Match Thuis Nike Dri-FIT ADV voetbalshirt met korte mouwen voor heren op Nike.com. Gratis verzending en retourneren.www.nike.com
Taraftar versiyonu:
![]()
Galatasaray 2023/24 Thuis Nike voetbaltop met Dri-FIT en korte mouwen voor heren
Vind Galatasaray 2023/24 Thuis Nike voetbaltop met Dri-FIT en korte mouwen voor heren op Nike.com. Gratis verzending en retourneren.www.nike.com
Dediğini yaptım ama değişen birşey olmadıTamam dedim işte. O yazı fontu. Oraya alper yaz numarada seç sonra değiştir cl/lig diye font değişecek sadeceya da oyuncu seçip direkt no ve taslak olarak
Dediğini yaptım ama değişen birşey olmadı
Renktas Gs store da sadece taraftar forması var, avrupa fontu baskılı 9 numara icardi forması arıyorum beceremedim galiba veya yok. Nike sayfasında baskı yapılmıyor sen nasıl siparis ettin?Üstte yanıtladım Alper. Mobile den ötürü olabilir.
Evet denedim mobile de göstermiyor ekranda sepete ekleyip görebilirsin sanırım önizlemi.
Ama baskı font farkı o CL ayrı Lig ayrı format
cıkmıcakBaşka tshirt çıkacak mı acaba toplu alalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cıkmıcak
Renktas Gs store da sadece taraftar forması var, avrupa fontu baskılı 9 numara icardi forması arıyorum beceremedim galiba veya yok. Nike sayfasında baskı yapılmıyor sen nasıl siparis ettin?
Dediğini yaptım ama değişen birşey olmadı
Mobilden girdiğim için mi acaba belki site iyi calismiyordur
nieSana yazıklar olsun Recep