Oral sever’e dün 5m euro verseler sacini pembeye boyayip işe gider misin dedim hayir dediBarbieSaray olmayalım lütfen
50k euro versen çatalı pembeye boyar yau :dOral sever’e dün 5m euro verseler sacini pembeye boyayip işe gider misin dedim hayir dedi
Sence samimi mi?
1m ver hemen randevu alayımOral sever’e dün 5m euro verseler sacini pembeye boyayip işe gider misin dedim hayir dedi
Sence samimi mi?
Burası TR ligi, markaja alan adam Caner Osmanpaşa vsAdama gol atamıyor demeyide bırakalım artık adamı öküz gibi markaja alıyolar üstüne bizde topla buluşturamıtorjz ve he maç tonla faule maruz kalıyor boşluk bulduğu atıyor golünü adam sezon başından beri rakipler f5 oynadığı gibi açık bize oynasa 25 golü bulurdu rahat
Burası TR ligi, markaja alan adam Caner Osmanpaşa vs
Bu sene etkisiz olmasının ilk sorumlusu kendisi, istediğiniz kadar aksini savunun bu değişmeyecek. Sakatlıklar ve hastalık da tabii ki var bunu göz ardı edemeyiz.
Geçen seneki haliyle bu senenin uzaktan yakından alakası yok, seneye daha da kötüleşirse ilk söven yine siz olacaksınız.
En basiti dün defans hata yaptı, iki adım ötesine düştü top, belini çevirip hareketlenemedi bile, bunların sebebi fizik kalitesinin çok düşük olması.