- 26 Ocak 2021
- 40.864
- 40.108
- 3.078
Sen boyarmısın 50 k euro yaOral sever’e dün 5m euro verseler sacini pembeye boyayip işe gider misin dedim hayir dedi
Sence samimi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen boyarmısın 50 k euro yaOral sever’e dün 5m euro verseler sacini pembeye boyayip işe gider misin dedim hayir dedi
Sence samimi mi
Elbette üstad sen boyamaz misin ?Sen boyarmısın 50 k euro ya
BoyardımElbette üstad sen boyamaz misin ?
Maalesef bitik vaziyette, bu sezon artık son raddeye dek kendisinden faydalanmaya çalışacağız ancak gelecek sezon öncesi talibi çıkarsa gerçekten piyango olur. Ben eski haline asla döneceğini sanmıyorum. Ümit Karan'ın son yılındaki haline benzetiyorum ben kendisini. Şampiyonluk yolunda gidildiği için pek ses çıkmıyor kendisine ama Allah korusun kötü sonuçlar gelseydi baya homurdanma olurdu. Sezon sonu severek güzel anılarla ayrılmak ve bu işten kâr sağlamak olabilecek en güzel senaryo olur.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne diyorsun renktaş, sence yanlış mı düşünüyorum, gelecek sezon yepyeni bir Icardi mi olur?
Kim gelecekmiş yerine rtas? Mbappe bize mi geliyor yoksa sene sonu sözleşmesi psg ile bitince.Maalesef bitik vaziyette, bu sezon artık son raddeye dek kendisinden faydalanmaya çalışacağız ancak gelecek sezon öncesi talibi çıkarsa gerçekten piyango olur. Ben eski haline asla döneceğini sanmıyorum. Ümit Karan'ın son yılındaki haline benzetiyorum ben kendisini. Şampiyonluk yolunda gidildiği için pek ses çıkmıyor kendisine ama Allah korusun kötü sonuçlar gelseydi baya homurdanma olurdu. Sezon sonu severek güzel anılarla ayrılmak ve bu işten kâr sağlamak olabilecek en güzel senaryo olur.
Bitik vaziyette denilen adam ligde en çok gole katkı veren adam gol + asist olarak. Adamın asistleri neden yok sayılıyor bilmiyorum. Arkadaşlarına çok ciddi pozisyon hazırlıyor oysa bir de kendisine verilmeyen herkesin mutabık olduğu penaltıları saymıyorum bile.Kim gelecekmiş yerine rtas? Mbappe bize mi geliyor yoksa sene sonu sözleşmesi psg ile bitince.
Dostum ben Icardi'yi seven destekleyen biriyim, lakin görüntüsü umut vermiyor. O gitse kim gelecek bilmem ama kendisi kalırsa da mutlu edeceğini sanmam, bu benim öngörüm. Sen farklı düşünüyorsan sen de fikrini söyle ikna olalım, o giderse Mbappe mi gelecek diye bir savunma şekli doğru değil. De ki, seneye uçacak kaçacak eskisinden de iyi olacak çünkü şundan bundan dolayı de, bizim de içimize su serp ikna olalım.Kim gelecekmiş yerine rtas? Mbappe bize mi geliyor yoksa sene sonu sözleşmesi psg ile bitince.
O giderse mbappe mi gelecek diyerek savunma yapmadım rtas. Mbappe bize mi geliyorda icardi ile ayrılıyoruz dedim çünkü aksi saçma olurdu. Şu haliyle bile ligde en çok gol katkısı veren birinin seneye için kamp vs yapacak olmuş haliyle daha iyisini yapacagı yuksek ihtimalken. Şöyle , böyle diye Ikna etmeme gerek varmı seni bence yok.Dostum ben Icardi'yi seven destekleyen biriyim, lakin görüntüsü umut vermiyor. O gitse kim gelecek bilmem ama kendisi kalırsa da mutlu edeceğini sanmam, bu benim öngörüm. Sen farklı düşünüyorsan sen de fikrini söyle ikna olalım, o giderse Mbappe mi gelecek diye bir savunma şekli doğru değil. De ki, seneye uçacak kaçacak eskisinden de iyi olacak çünkü şundan bundan dolayı de, bizim de içimize su serp ikna olalım.