#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guclenince tutulmaz son haftalara imza atmasını umuyorum

Zaha yı Insta dan me zaman takibe almayı düşünüyorsun kral?

Icardi varsa icardi oynar. Istediginiz kadar elestirin kardeşim

O jest meselesi de bence artik sirf penaltidan gol atiyor denmesin diye atmadi penaltiyi. Yoksa gol kralligina oynayan adam babasina yapmaz öyle bir jesti

Sonunda atti golunu akan oyunda, artik kimseye penaltiyi birakmaz

Gol atmasından bağımsız biraz toparlanma süreci başlamış fizik olarak bi tık daha iyi olursa 4 hafta sonra şampiyonluğu resmi olarak kutlarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seviyoruz. Çok da faydalı ve takım için vazgeçilmez bir oyuncu ama, şöyle bir düşününce, Inter günleriyle uzaktan yakından alakası yok mevcut fizik durumunun ve formunun. O halinin yarı seviyesinde bile değil.

Maalesef bitik vaziyette, bu sezon artık son raddeye dek kendisinden faydalanmaya çalışacağız ancak gelecek sezon öncesi talibi çıkarsa gerçekten piyango olur. Ben eski haline asla döneceğini sanmıyorum. Ümit Karan'ın son yılındaki haline benzetiyorum ben kendisini. Şampiyonluk yolunda gidildiği için pek ses çıkmıyor kendisine ama Allah korusun kötü sonuçlar gelseydi baya homurdanma olurdu. Sezon sonu severek güzel anılarla ayrılmak ve bu işten kâr sağlamak olabilecek en güzel senaryo olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef bitik vaziyette, bu sezon artık son raddeye dek kendisinden faydalanmaya çalışacağız ancak gelecek sezon öncesi talibi çıkarsa gerçekten piyango olur. Ben eski haline asla döneceğini sanmıyorum. Ümit Karan'ın son yılındaki haline benzetiyorum ben kendisini. Şampiyonluk yolunda gidildiği için pek ses çıkmıyor kendisine ama Allah korusun kötü sonuçlar gelseydi baya homurdanma olurdu. Sezon sonu severek güzel anılarla ayrılmak ve bu işten kâr sağlamak olabilecek en güzel senaryo olur.

hqdefault.jpg

Kim gelecekmiş yerine rtas? Mbappe bize mi geliyor yoksa sene sonu sözleşmesi psg ile bitince.

Kim gelecekmiş yerine rtas? Mbappe bize mi geliyor yoksa sene sonu sözleşmesi psg ile bitince.
Bitik vaziyette denilen adam ligde en çok gole katkı veren adam gol + asist olarak. Adamın asistleri neden yok sayılıyor bilmiyorum. Arkadaşlarına çok ciddi pozisyon hazırlıyor oysa bir de kendisine verilmeyen herkesin mutabık olduğu penaltıları saymıyorum bile.

Dostum ben Icardi'yi seven destekleyen biriyim, lakin görüntüsü umut vermiyor. O gitse kim gelecek bilmem ama kendisi kalırsa da mutlu edeceğini sanmam, bu benim öngörüm. Sen farklı düşünüyorsan sen de fikrini söyle ikna olalım, o giderse Mbappe mi gelecek diye bir savunma şekli doğru değil. De ki, seneye uçacak kaçacak eskisinden de iyi olacak çünkü şundan bundan dolayı de, bizim de içimize su serp ikna olalım.

Dostum ben Icardi'yi seven destekleyen biriyim, lakin görüntüsü umut vermiyor. O gitse kim gelecek bilmem ama kendisi kalırsa da mutlu edeceğini sanmam, bu benim öngörüm. Sen farklı düşünüyorsan sen de fikrini söyle ikna olalım, o giderse Mbappe mi gelecek diye bir savunma şekli doğru değil. De ki, seneye uçacak kaçacak eskisinden de iyi olacak çünkü şundan bundan dolayı de, bizim de içimize su serp ikna olalım.

O giderse mbappe mi gelecek diyerek savunma yapmadım rtas. Mbappe bize mi geliyorda icardi ile ayrılıyoruz dedim çünkü aksi saçma olurdu. Şu haliyle bile ligde en çok gol katkısı veren birinin seneye için kamp vs yapacak olmuş haliyle daha iyisini yapacagı yuksek ihtimalken. Şöyle , böyle diye Ikna etmeme gerek varmı seni bence yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt