GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 290

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
422,7K
Sayfa
290/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GIL7xg_WQAAlzTT

O giderse mbappe mi gelecek diyerek savunma yapmadım rtas. Mbappe bize mi geliyorda icardi ile ayrılıyoruz dedim çünkü aksi saçma olurdu. Şu haliyle bile ligde en çok gol katkısı veren birinin seneye için kamp vs yapacak olmuş haliyle daha iyisini yapacagı yuksek ihtimalken. Şöyle , böyle diye Ikna etmeme gerek varmı seni bence yok.
Valla böylesine klas bir adam bulmuşken 33-34'e kadar keşke kalsa isterim ama sakatlığından sonra bende ciddi soru işareti var, şu an zaten fiziği yetmediği için yarı oyun kurucu gibi takılmaya başladı, fizik yetersizliğini tamamen teknik kapasitesi ile kapatmaya uğraşıyor, zira markajla başa çıkamıyor, direkt kendini rakip yarı alanın ortasına atıyor, normalde bu adam ceza sahasında gerçek bir kraldı, savunulması zordu. Demek ki fiziken gerçekten kötü durumda. Sezon başı kampı sadece bir ilüzyon, yıllardır aynı şey her topçu için söylenir durur ama daha sezon başı kampı sayesinde Cristiano Ronaldo'ya dönen topçu görmedim, herşey topçunun bireysel çalışma azmi ile alakalı. Ki Icardi'nin 30'undan sonra bir Boey veya bir Köhn gibi ekstra çalışmalar yapacağını hiç sanmam, ilk fırsatta soluğu İtalya'da, Arjantin'de alan ve en önemlisi paraya ilgiye doymuş birisi için fizik gücünü de tekrar kazanmak çok ihtimal dışı bir durum gibi geliyor bana.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk futbol tarihinde kitleleri bu kadar etkileyen,taraftarla bu kadar güçlü bağı olan bir oyuncu gelmemiştir.. Başarı,başarısızlık olayı değil bu..Daha başarılı,daha iyi oyuncular olmuştur belki ama bu kadar etki bırakmadı hiçbiri..

Ana sınıfı,1.sinif öğrencilerinin bile çoğu biliyor icardi yi şaka değil...Okullarda formalı gördüğüm çocukların yüzde 80'i galatasaray forması...İnanılmaz bir etkisi var..

Kendi çocuğuma kaç yıldır maç bile izletemiyordum...Geçen sezonki bjk-basak maçlarından sonra başlayan icardi fırtınasından sonra fanatik bir galatasarayli oldu...

Bu adam sakatlanana kadar ilk 11 ciktigi son 23 maçın 21 tanesinde gol atmıştı yani akıl almaz bir istatistik.. 3 aydır iyi olmamasının nedeni de biliniyor zaten sakatlık.. Kulüp başkanı,antrenör hepsi sakatlığının tam geçmediğini söylüyor...Fedakarlık yapıp oynuyor oynamasa ne kaybederdi Allah aşkına.. 3 ay yatıp garanti parasını alır otururdu zaten taraftarın gözünden super kahraman gibi..Bu durumu bilip hala bu adama sallamak akıl alır gibi değil...

İcardiyle devam edeceksek ki hepimiz bunu istiyoruz Okan hocanın burada 2 tarafa da ağırlığını koyması gerekir.. Birincisi İcardi kanadı her maç 90dk oynama işi öncelikle bitmeli dün golü atınca çıkardı yoksa yine vinicius 10 no oynardı ..İkincisi yönetim tarafı şu herifin arkasına adam gibi düzgün bir yedek forvet alinmali..Batshuayi kadar bir adam alamıyoruz..En iyisi diyeceğimiz geçen sezon 37 yaşında gomisi koyduk Allah'tan o kritik goller attı..

İcardiyle devam edeceksek ki hepimiz bunu istiyoruz Okan hocanın burada 2 tarafa da ağırlığını koyması gerekir.. Birincisi İcardi kanadı her maç 90dk oynama işi öncelikle bitmeli dün golü atınca çıkardı yoksa yine vinicius 10 no oynardı ..İkincisi yönetim tarafı şu herifin arkasına adam gibi düzgün bir yedek forvet alinmali..Batshuayi kadar bir adam alamıyoruz..En iyisi diyeceğimiz geçen sezon 37 yaşında gomisi koyduk Allah'tan o kritik goller attı..
Batshuayi 3.5 maaş alıyor yav niye o seviye birini alalım

Bats kadar birini alamıyoruz denilecek kadar kötü bir adam değil o herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt