GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 353

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
416,8K
Sayfa
353/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 'aşk hikayesi' nin akıbeti seneye şekillenir. Minimum 5 yılı tamamlamasını halen de umuyorum ama hep böyle fiziksel defolarla da yürümez. Bakalım profesyonelliğin gereklerini asgari düzeyde bari yerine getirebilecek mi? En önemlisi buna gerçekten niyeti var mı?..

Bu sefer de hazırlık kampını sakatlık falan diyerek kaçıracak galiba

Üçüncü defa bir bahane bulmuş oldu böylelikle

Bakalım 2025 yazında kampa sokabilecek miyiz Icardi'yi

Takım, gününde olmayan mertens, kağnı demirbay ve 2. lig topçusu köhn ile oyun kurma konusunda rezalete imza atarken bu ağa niye ilerde takılıyordu. Okan hoca mı söyledi yoksa kendisi mi yaptı onu merak ediyorum. Ortasahaya gelse sürekli rahat oyun kurardı, bu adamın oyun kurmadaki kaltesinin yarisı demirbayda yok

icardiye sahip çıkmak şart

ama böyle bir şeye de kesinlikle izin verilmemeli

muslera ne zaman gelip başlıyorsa antrenmana o gün o da floryada olmalı
Evet ama gerçekten bu kadar uzun periyot sakat sakat iğneyle vs. oynadı yarım antrenmanla geçti vs. gibi durumlar olduysa sağlıklı iyileşmesi için 2-3 aylık bir periyota ihtiyaç duyacak ki bu 3 ay lafını hoca da etti

Bu da tam teşekküllü antrenmanlara Eylül'de başlaması demek

Ya gerçekten çok şaşırıyorum gerçekten burası da futbol cahiliyle dolu, icardi gitsin diyen bile var ama ben salağa anlatır gibi anlatacağım.
Öncelikle bu maçta futbol adına konuşulacak birsey yok maç 11 e 11 ken kör dövüşü şeklindeydi yani futbol adına birşey yoktu buna aptal taraftarın şu şişesi atması da çok büyük katkısı oldu.
10 kişi kalınca rakip iyice kapandılar tek taktikleri vardı hızlı çıkıp, sürekli faul alıp duran toptan gol bulmaktı.
Taraftarından tut teknik direktörümüze kadar hepsi fenerin bu taktiğine yağ sürdü zaten rakip kapanmış kapanan adamın neresine sprint atacak santrafor salak misiniz siz?
Maçta öyle bir hava vardı ki sanki beraberlik fenerw yarıyordu mert hakan kim ki o yavşağı bileniyor? Emre b'yi falan anlardım da mert hakan ne lan?

Çok büyük hayal kırıklılığı.Şu maçta bir insan icardi gibi bir adam bu kadar silik nasıl olabilir.Yazık..
Malesef icardi çalışmayı,koşmayı hiç sevmiyor.maç içerisinde yormuyor hiç kendini.Bu adamın bence karakter yapısı bu.Düzeleceğini sanmıyorum.Evet baz maçlar oyunun içinde olabiliyor ama oda çok az maçta.
Hani sağa sola koşsun,sürekli top alsın falan yok abi çok zor.

Ama ne olursa olsun kalacak ve ona göre orta saha ve kanat rotasyonu olmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya gerçekten çok şaşırıyorum gerçekten burası da futbol cahiliyle dolu, icardi gitsin diyen bile var ama ben salağa anlatır gibi anlatacağım.
Öncelikle bu maçta futbol adına konuşulacak birsey yok maç 11 e 11 ken kör dövüşü şeklindeydi yani futbol adına birşey yoktu buna aptal taraftarın şu şişesi atması da çok büyük katkısı oldu.
10 kişi kalınca rakip iyice kapandılar tek taktikleri vardı hızlı çıkıp, sürekli faul alıp duran toptan gol bulmaktı.
Taraftarından tut teknik direktörümüze kadar hepsi fenerin bu taktiğine yağ sürdü zaten rakip kapanmış kapanan adamın neresine sprint atacak santrafor salak misiniz siz?
Maçta öyle bir hava vardı ki sanki beraberlik fenerw yarıyordu mert hakan kim ki o yavşağı bileniyor? Emre b'yi falan anlardım da mert hakan ne lan?
adam sahaya gübre bıraktı bi zahmet eleştirilsin

gelecek sezon geçen sezonki icardi gibi olamayacaksa eğer;

dışarıalalım.webp

Hava topu aldı mı acaba bu maçta merak ediyorum.
Yada maç izlerken bir bakın defanslar hariç kac hava topuna çıkıp kazanıyoruz.

Sezon başından beri diyorum geçen seneki formuna dönmeli.

Burada bunu goremeyenler şimdi eleştiriye başlamış. İlla başımıza iş mi gelmesi gerekiyor eleştirmek için.

Adam psgden geldiğinde zimba gibiydi. Aynı forma dönmeli.

Icardi gelecek sezon da bu takımın birinci santraforu olacak. Elbette eleştirilecek ama yerine oyuncu alalım diyenler var
o kadar değil tabii ki, dünkü gibi bir maçtan sonra her şey söylenir ciddiye almamak lazım.

ama her zaman diyorum bu kadar aşırı sevgi ve sonsuz müsamaha doğru değil

baktığında bu adama 10 m euro para veriliyor ve kulüp-oyuncu ilişkisi olmalı bi yerde

Şu son 2 sezon rahat fb şampiyonluğu yaşanmadıysa, aksine cimbomumuzun ezici üstünlüğüyle geçmişse ve diğerleriyle saha içinde de dışında da arayı açma fırsatı gelmişse bunun baş sorumlusu Icardi. İtin köpeğin ayarlarıyla oynadı, bütün camiayı inanılmaz bir havaya soktu. O yüzden sahada ne yaparsa yapsın bacağı kopmadığı sürece oynamalı diye düşündüm hep ki performansı da hiçbir zaman eleştirildiği kadar kötü olmadı.

Fakat dün ekibimiz öyle bi rezalet yaşattı ki bize bütün bunlar boşa düştü. Icardi de herkes kadar sorumlu, normal bi maç olsa topu ileri götüremedik icardilik bir şey yok falan denebilirdi ama bu maç gerekirse orta sahaya gelip 6 numara oynayacaktı ama oynayacaktı. Sonunu getiremedikten sonra aylardır geçtiğin taşşağın önemi yok.

Bu rezilliğe ve yapılan pisliklere sessiz kalmasıyla da tüyü dikti. 2 senelik bu hikayeyi sen bitirdin mauro efendi, daha da dönmez buradan. Söke söke şampiyon olmalısınız ama dünü telafi etmeniz çok zor senin de hocanın da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt