GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 354

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
416,8K
Sayfa
354/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam oynamadı mı takım duruyor çok bariz

Yalnız sert stoperlere karşı birşey yapamıyor reis bu da iyi antrenman yapmadığının göstergesi

Gelecek sene için güven vermiyor

Rekabete girmese bile formsuzsam kesilirim diyeceği net bir forvet lazım arkasına. Vinicius'un 2 forvet olduğu takımda her as forvet salar kendini. Kesilme ihtimali yok zira.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonluğa çok sevinmeyevem zaten. Benim için sıradan birşey artik
20240521_084107.webp

Çok seviyoruz, çok iyi topçu amenna ama biraz haşin oynayan stoperler arasında fizik kondisyon yetersizliğinden dolayı pamuk şeker gibi kalıyor.

Bu gece rüyamda protesto ediyorduk, manyak olduk bunların hanımevladı gibi takılmaları yüzünden.

Gerçekten hep uçlarda yaşıyoruz, sevmeyi değer vermeyi çok abarttık bence bu adama karşı, tamam kaliteli forvetler her zaman baştacı zor bulunur ama biz bu adamı o kadar çok göklere çıkardık ki adam aşağıya inemiyor, bir kere profosyonel bir futbolcu hayatı yaşamıyor adam, adeta sinema yıldızı formatına soktuk geldiğinden beri, belki de hatalı olan bizleriz onun bu hale gelmesinde. Allah aşkına söyleyin sert savunma gördün mü bu adam ne yapabiliyor, ya da önüne top atıldığı zaman 10m gerisinden gelen savunmacıya nasıl geçiliyor bunları görmüyor muyuz, bu adam saldı kendini, sebepleri nedir ne değildir emin olun umrumda değil, bizim kaliteli ama kendine bakan, yırtıcı bir santrafora ihtiyacımız var, ya kendine çeki düzen verip çalışmaya ve profosyonel bir topçu gibi yaşamaya karar verir ya da Amerika veya Arabistana kendisini bekler. Ama burda sahip olduğu sevginin 10 da 1 ini bulamaz oralarda. Kendisi bilir bu ülkenin insanı nasıl bir anda yüceltip baştacı yaptıysa bir an da indiverir yere iyi anlamalı bence.

İcardi bu sezon sakat olduğu dönemlerde bile, oyun olarak sıkıştığımız da ortasaya gelip oyun kurma rolünde oynuyor ve son derece etkili oyun oynamaya başlıyorduk. Fb maçında ise bunu hiç denemedi. Okan hocanin taktigimi bilemiyorum. Öyle ise de bazen büyük oyuncular sahada işler iyi gitmiyorsa insiyatifi elini almalıdır.

Bir doygunluk hissediyorum İcardi'de insallah yanılırım ama önümüzdeki sene su kaynatacak gibi geliyor bana. Tarihimizin en iyi forveti hatta en iyi 4-5 yabancı futbolcusundan biri olsa da sezon sonu iyi bir teklif gelirse değerlendirmeye almak lazım bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt