GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 355

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
416,8K
Sayfa
355/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gözler Hagi gördü icardi kim ?
kimse kulüpten üstün degildir olamaz da aşkın olayim diye diye herifin bir yerini kaldirdiniz şimdi hakikaten aşkı olduk ama adam işi ters anladi bizi sevip calisacagina bizi ....yor.
Insan sevdigini ....miş ya o hesap işte.
kulube destek olsun diye 200 liralık tişörtü 500 tlye aliyoruz yaz kis yagmur camur demeden maclara gidiliyor kombineler aliniyor kimse kusura bakmasın bunun karsiligi en azindan sahada ruhunu ortaya koymaktir.
Yenilirsin yenersin ama böyle salıp da mac sonu evime gidip viskimi içeyim kafasiyla olmaz.
Gecmis gecmiste kaldi bu sene hic iyi değil. sikecilerin macinda yürümesini sindirebilmis degilim.

Ya aga gecin lütfen
Daha sivasa hattrick yapiyordu herif

Bu seneki performansına kötü demiyorum. Yarı sakat haliyle muazzam katkı verdi ama geçen seneki eforundan uzak olduğu bir gerçek. 2 sene üst üste şampiyonluktan (insallah) sonra lig için motivasyonu profesyonelliği ne seviyede olacak kestiremiyorum. Tabii ki elden çıkaralım sözleşmesini fesh edelim demiyorum ama kendi ayrılmak isterse bizi de maddi olarak tatmin edecek bir teklif gelirse yolları ayırmak düşünülebilir. Geçen sezon ne pahasına olursa olsun İcardi takımda kalmalı modundaydım bu sene o modda değilim açıkcası.

Bu seneki performansına kötü demiyorum. Yarı sakat haliyle muazzam katkı verdi ama geçen seneki eforundan uzak olduğu bir gerçek. 2 sene üst üste şampiyonluktan (insallah) sonra lig için motivasyonu profesyonelliği ne seviyede olacak kestiremiyorum. Tabii ki elden çıkaralım sözleşmesini fesh edelim demiyorum ama kendi ayrılmak isterse bizi de maddi olarak tatmin edecek bir teklif gelirse yolları ayırmak düşünülebilir. Geçen sezon ne pahasına olursa olsun İcardi takımda kalmalı modundaydım bu sene o modda değilim açıkcası.
Sakatlik olmasin seneye dahada üzerine koyar

icardiyi çok seviyoruz fener maçında bok gibi oynadı onuda anladık olabilir dedik ama maçtan sonra bir görüntü gördüm maçtan sonraki olayda icardi sahada ama olaya dahil olmuyor sahip çıkmıyor sadece bakıyor bizi hayal kırılığına uğratan şey bu oldu oysaki ilk geldiği sene direkt olayın içine giriyordu ne oldu da gönül bağımız bu kadar koptu

icardiyi çok seviyoruz fener maçında bok gibi oynadı onuda anladık olabilir dedik ama maçtan sonra bir görüntü gördüm maçtan sonraki olayda icardi sahada ama olaya dahil olmuyor sahip çıkmıyor sadece bakıyor bizi hayal kırılığına uğratan şey bu oldu oysaki ilk geldiği sene direkt olayın içine giriyordu ne oldu da gönül bağımız bu kadar koptu
Gecen seneye kadar gitmeye gerek yok. Daha bu sene bjk deplasmaninda Demirbay Cenk‘le didisirken yardima kosan ilk oyuncuydu.

Kesinlikle bir gariplik vardi Icardi‘de.

Umarım kötü geçen son 3 maçın acısını çıkartır. Gevşek gevşek takılmaz. Kötü olan çıkarıp da sokabileceğin alternatif net santrafor da yok. Vinicius denen güreşçi bunun yaptığının % 5 ini bile yapamıyor sahade. Sürekli rakibe faul yapan gereksiz bir adam.

Bize 2 senede büyük katkı verdi biz de ona yüklü bir maaş ve kucak dolusu sevgi saygı verdik.

Ortada bir borç , vefasızlık yok bence. Sene sonu yollar ayrılmalı artık. Yoksa toksik bir iliskiye dönecek , 2 taraf da yipranacak.

ifb'll oyuncular kavga ettiginde Alex hic olaya dahil oluyor muydu sanki. O zaman onda da mi gram istek ve hırs yoktu?

Yani illa olaya karismali mi?

Elestiri bence de yapılabilir yapıcı olduğu sürece. Bende kendimce eleştirimi ve hislerimi paylaştım. Kendisinden orta sahaya biraz yakinlasip 10 numara gibi oyun kurmasını beklerdim.

Yürüdü resmen. Ama yallah MLS'e, yallah Arabistan'a felan hayırdır yani?

Bu adamları yönetmesini bileceksin ve bizde olduğu sürece maksimum performans almasını bileceksin kulüp olarak sezon genelinde. Ki şimdiye kadar bunu 2 sezondur başardık.

Bide takim olarak ne oynadık diye sorarlar adama. Les bir futbol. Yönetiminden hocasına, futbolcusundan stadyumdaki taraftara. Yardimcilarindan masörüne. Herkes çuvalladı pazar akşamı.

Burası Galatasaray, pazar akşamı yasananlar ders olsun. Mayıs ayindayiz, herkes kendine gelsin ve Konya maçına adam akilli hazırlansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt