Turist gibi dolaşmış
Abi Orta sahayi gectik mi ki adamin kosu mesafesine bakiyoruz
Turist gibi dolaşmış
Ya aga gecin lütfen
Daha sivasa hattrick yapiyordu herif
Sakatlik olmasin seneye dahada üzerine koyarBu seneki performansına kötü demiyorum. Yarı sakat haliyle muazzam katkı verdi ama geçen seneki eforundan uzak olduğu bir gerçek. 2 sene üst üste şampiyonluktan (insallah) sonra lig için motivasyonu profesyonelliği ne seviyede olacak kestiremiyorum. Tabii ki elden çıkaralım sözleşmesini fesh edelim demiyorum ama kendi ayrılmak isterse bizi de maddi olarak tatmin edecek bir teklif gelirse yolları ayırmak düşünülebilir. Geçen sezon ne pahasına olursa olsun İcardi takımda kalmalı modundaydım bu sene o modda değilim açıkcası.
Gecen seneye kadar gitmeye gerek yok. Daha bu sene bjk deplasmaninda Demirbay Cenk‘le didisirken yardima kosan ilk oyuncuydu.icardiyi çok seviyoruz fener maçında bok gibi oynadı onuda anladık olabilir dedik ama maçtan sonra bir görüntü gördüm maçtan sonraki olayda icardi sahada ama olaya dahil olmuyor sahip çıkmıyor sadece bakıyor bizi hayal kırılığına uğratan şey bu oldu oysaki ilk geldiği sene direkt olayın içine giriyordu ne oldu da gönül bağımız bu kadar koptu
Yazıklar olsun sene sonu ne olursa olsun gönderilmeli.
Bjk sakatlığından beri aynı. 1 maçlık bir şey değilAbi Orta sahayi gectik mi ki adamin kosu mesafesine bakiyoruz