Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene rakibin hocasını önemsemedi sakatlığının da etkisi oldu bunun yanında.Bu sene rakibin hocasını önemseyip takımı şampiyon yapıp 5. yıldızı alarak gitmek isteyecektir.Bu senaryo gerçekleşirse gitmesini istemesem de hak veririm.Burda kendisini etkileyecek 1 proje kalmadı.Lig şampiyonluğu şimdi de 5. yıldız hedefi var bunun yanında da Gol Krallığı hedefini de aldı.Avrupa'da başarı için taraftar olarak çok sabırsız olduğumuz için bunu beklemeyecektir bence.Kopenhag Maç'ıu sonrası bizim taraftarlar çokça kez laf ve küfür etti kendisine.İnter taraftarları kendisini etiketleyerek paylaşımlar yapıyolar.İnter tarafında da kendisini öven açıklamalar yapılmıştı.Oraya da gidebilir ya da Arabistan gibi ülkelere para içinde gidebilir..
Ebenle fikir alışverişinde bulundum Aziz'imGeçen sene rakibin hocasını önemsemedi tezine varabilmek için ne gibi çalışmalar yürüttün Muradım, emeğe saygı açısından soruyorum![]()
Ebenle fikir alışverişinde bulundum Aziz'im![]()
Ebenle fikir alışverişinde bulundum Aziz'im![]()
samet sen çocuk musun? Muslera ile beraber gelir dedim. Muslera geldi mi
İlk kamp 1 hafta sonra?
Inşaat halindeki yere gelmemesini tebrik ediyorum 9 unda katılacak.Temmuzda gelecekti ne oldu
Ama olsun aşkın olayım falan
İlk kamp 1 hafta sonra?
Neyse sabredicem 1 hafta dahasamet sen çocuk musun? Muslera ile beraber gelir dedim. Muslera geldi mi