#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon avrupa'da başarılı olmalıyız o yüzden her topçumuzun fişek gibi olması gerekiyor. avrupa'da başarısız olursak ve ligi alırsak ben bu sene bayağı başarısız sayarım takımı.

Icardi ye gelene kadar koskoca liste var Gs menfaatleri için.
Olm abin kaç gündür hayinlerle nasıl cebelleşiyor görmüyo musun

Emin işiylemi uğraşıyım
İkardiylemi
Floryaylamı
Zanioloylamı
Kbda antrenman yaptırma saçmalığıylamı

Gittim divanda dursuna yalancı diyen adama twda moral ve motivasyon yazısı yazdım sen bizim liderimizsin diye gazladım 6 temmuzda kongrede kükresin diye

Daha napim

Olm abin kaç gündür hayinlerle nasıl cebelleşiyor görmüyo musun

Emin işiylemi uğraşıyım
İkardiylemi
Floryaylamı
Zanioloylamı
Kbda antrenman yaptırma saçmalığıylamı

Gittim divanda dursuna yalancı diyen adama twda moral ve motivasyon yazısı yazdım sen bizim liderimizsin diye gazladım 6 temmuzda kongrede kükresin diye

Daha napim
Icardi hain mi lan dana! iyice ahmet ercanlara bağladın

Sezon başladı, ilk antrenman gerçekleşti. Mertens var, Torreira var, Demirbay falan var, hatta kızdığımız istemediğimiz Oliviera. Zaha falan bile var. Ama ağam Arjantin’den story atıyor

Sezon başladı, ilk antrenman gerçekleşti. Mertens var, Torreira var, Demirbay falan var, hatta kızdığımız istemediğimiz Oliviera. Zaha falan bile var. Ama ağam Arjantin’den story atıyor
gitsin yine gitmesin demiyoz

ama story atması kabul edilemez

Takımın yıldızları her zaman daha sonra katılır bu her yerde aynı

Nando yok, Hakim yok. Kaldı ki sakatlığı var idi. Biraz daha süre tanınmasında bence yanlışlık yok. Victor keza, sakatlık süreci yaşamış idi, o da geç katılacak.

Geldikten sonra tam randımanla idmanlara ve performansına odaklansın da 15 gün sonra gelsin, sorun değil. Evet, İcardi ayrıcalıklı bir oyuncudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt