- 5 Eylül 2014
- 87.654
- 73.654
- 4.513
İnşaat 1 haftada mı bitecekInşaat halindeki yere gelmemesini tebrik ediyorum 9 unda katılacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşaat 1 haftada mı bitecekInşaat halindeki yere gelmemesini tebrik ediyorum 9 unda katılacak.
samet valla ampır ampır konuşuyorsun. Maxi Lopez ile akrabalık filan mı var?Sezon açılışı işte
Neyse sabredicem 1 hafta daha
Ama fit gelecek demiştin sonra çevirme
Inşaat halindeki yerde tüm sezon antrenman yapılacagını sanmıyorum muz yetki için gösteriş yapıyor dursunİnşaat 1 haftada mı bitecek
Abin gs menfaatleri çerçevesinde konuşuyorsamet valla ampır ampır konuşuyorsun. Maxi Lopez ile akrabalık filan mı var?
Icardi ye gelene kadar koskoca liste var Gs menfaatleri için.Abin gs menfaatleri çerçevesinde konuşuyor
İkardiyi fit hale getirmezsek fb şampiyonluğu görürüz ne kadar baskı o kadar fit ikardi
Olm abin kaç gündür hayinlerle nasıl cebelleşiyor görmüyo musunIcardi ye gelene kadar koskoca liste var Gs menfaatleri için.
Icardi hain mi lan dana! iyice ahmet ercanlara bağladınOlm abin kaç gündür hayinlerle nasıl cebelleşiyor görmüyo musun
Emin işiylemi uğraşıyım
İkardiylemi
Floryaylamı
Zanioloylamı
Kbda antrenman yaptırma saçmalığıylamı
Gittim divanda dursuna yalancı diyen adama twda moral ve motivasyon yazısı yazdım sen bizim liderimizsin diye gazladım 6 temmuzda kongrede kükresin diye
Daha napim
gitsin yine gitmesin demiyozSezon başladı, ilk antrenman gerçekleşti. Mertens var, Torreira var, Demirbay falan var, hatta kızdığımız istemediğimiz Oliviera. Zaha falan bile var. Ama ağam Arjantin’den story atıyor
Her sezon başı, sezon arasında aynı şey. Kendi profesyonelliğini vs geçtim. Bence takım arkadaşlarına ciddi bir saygısızlık.gitsin yine gitmesin demiyoz
ama story atması kabul edilemez
Yukarıdaki mesajı oku ( 8037)Sezon başladı, ilk antrenman gerçekleşti. Mertens var, Torreira var, Demirbay falan var, hatta kızdığımız istemediğimiz Oliviera. Zaha falan bile var. Ama ağam Arjantin’den story atıyor
dostum takım arkadaşına saygısı olsa wanda nara ile ev..Her sezon başı, sezon arasında aynı şey. Kendi profesyonelliğini vs geçtim. Bence takım arkadaşlarına ciddi bir saygısızlık.
Ne anlatiyon yav , çık konudan.
Nando yok, Hakim yok. Kaldı ki sakatlığı var idi. Biraz daha süre tanınmasında bence yanlışlık yok. Victor keza, sakatlık süreci yaşamış idi, o da geç katılacak.Sezon başladı, ilk antrenman gerçekleşti. Mertens var, Torreira var, Demirbay falan var, hatta kızdığımız istemediğimiz Oliviera. Zaha falan bile var. Ama ağam Arjantin’den story atıyor
eu24 ve copa america'da oynayanları bir kenara bırakırsak, icardi, muslera, ziyech ve nelsson hariç tüm oyuncular toplandı.Icardi idmana çıktı mı?