#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla biri tatil yaparken diğerleri kamp yapmak istemez. Haklılar da…

İşler iyi giderken kimse ses çıkarmaz ama bu ayrıcalıklar, çifte standart mide bulandırır. Üstelik Erdem Timur gibi arabulucu da yok. Torreira mesela başlarım yapacağınız işi, ben de tatil yapacağım deyip salarsa görürüm burada bol keseden isterse şu kadar geç gelsin diyenleri.

İşler iyi giderken kimse ses çıkarmaz ama bu ayrıcalıklar, çifte standart mide bulandırır. Üstelik Erdem Timur gibi arabulucu da yok. Torreira mesela başlarım yapacağınız işi, ben de tatil yapacağım deyip salarsa görürüm burada bol keseden isterse şu kadar geç gelsin diyenleri.
2 sene oldu aga bu sene de ses çıkarmazlar yani şu tedirginliğini atın bi şey olmaz adamlar biliyo icardinin keyfi yerindeyse onların da götünü kurtaracağını bizimkini biraz idare edeceksin yani

Muslera için de geçerli mi bu yazdıkların.

İyi kilo vermiş helal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt