- 16 Haziran 2010
- 208.920
- 162.555
- 6.838
100 kilo mu diyenler gözlük takıp iyi baksınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral a obez diyenlere saplanmasını rica ediyorum.
Bu kadar saf olman beni üzüyor@Samet Nalbant saddam gibi kayboldun. gel buraya
video yu izle. sana sürpriz varBu kadar saf olman beni üzüyor
2 sene oldu aga bu sene de ses çıkarmazlar yani şu tedirginliğini atın bi şey olmaz adamlar biliyo icardinin keyfi yerindeyse onların da götünü kurtaracağını bizimkini biraz idare edeceksin yaniValla biri tatil yaparken diğerleri kamp yapmak istemez. Haklılar da…
İşler iyi giderken kimse ses çıkarmaz ama bu ayrıcalıklar, çifte standart mide bulandırır. Üstelik Erdem Timur gibi arabulucu da yok. Torreira mesela başlarım yapacağınız işi, ben de tatil yapacağım deyip salarsa görürüm burada bol keseden isterse şu kadar geç gelsin diyenleri.
Muslera için de geçerli mi bu yazdıkların.Valla biri tatil yaparken diğerleri kamp yapmak istemez. Haklılar da…
İşler iyi giderken kimse ses çıkarmaz ama bu ayrıcalıklar, çifte standart mide bulandırır. Üstelik Erdem Timur gibi arabulucu da yok. Torreira mesela başlarım yapacağınız işi, ben de tatil yapacağım deyip salarsa görürüm burada bol keseden isterse şu kadar geç gelsin diyenleri.
Şurda kaldı son 4 gününvideo yu izle. sana sürpriz var
Özel sebebi olmayan herkes için geçerli.Muslera için de geçerli mi bu yazdıkların.
Okan Buruk; "ayağındaki sakatlığın tamamen geçmesi için 2 ay topa değmemesi gerekiyor" demişti. Özel sebebi budur.Özel sebebi olmayan herkes için geçerli.
Maxi Lopez kaç para veriyorŞurda kaldı son 4 günün
Gelsin bakalım bu fotodaki gibimiymiş
Eğer bu fotodaki gibiyse sen ne istersen yapıcam, ama eğer bu fotodakinden 1 gr bile kiloluysa ben ne dersem yapacaksın kabul mü?