#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon bizi ucurucak gibi bir his var icimde. Müthis bir performans bekliyorum.

Geçen sene rakibin hocasını önemsemedi sakatlığının da etkisi oldu bunun yanında.Bu sene rakibin hocasını önemseyip takımı şampiyon yapıp 5. yıldızı alarak gitmek isteyecektir.Bu senaryo gerçekleşirse gitmesini istemesem de hak veririm.Burda kendisini etkileyecek 1 proje kalmadı.Lig şampiyonluğu şimdi de 5. yıldız hedefi var bunun yanında da Gol Krallığı hedefini de aldı.Avrupa'da başarı için taraftar olarak çok sabırsız olduğumuz için bunu beklemeyecektir bence.Kopenhag Maç'ıu sonrası bizim taraftarlar çokça kez laf ve küfür etti kendisine.İnter taraftarları kendisini etiketleyerek paylaşımlar yapıyolar.İnter tarafında da kendisini öven açıklamalar yapılmıştı.Oraya da gidebilir ya da Arabistan gibi ülkelere para içinde gidebilir..

Geçen sene rakibin hocasını önemsemedi sakatlığının da etkisi oldu bunun yanında.Bu sene rakibin hocasını önemseyip takımı şampiyon yapıp 5. yıldızı alarak gitmek isteyecektir.Bu senaryo gerçekleşirse gitmesini istemesem de hak veririm.Burda kendisini etkileyecek 1 proje kalmadı.Lig şampiyonluğu şimdi de 5. yıldız hedefi var bunun yanında da Gol Krallığı hedefini de aldı.Avrupa'da başarı için taraftar olarak çok sabırsız olduğumuz için bunu beklemeyecektir bence.Kopenhag Maç'ıu sonrası bizim taraftarlar çokça kez laf ve küfür etti kendisine.İnter taraftarları kendisini etiketleyerek paylaşımlar yapıyolar.İnter tarafında da kendisini öven açıklamalar yapılmıştı.Oraya da gidebilir ya da Arabistan gibi ülkelere para içinde gidebilir..

Geçen sene rakibin hocasını önemsemedi tezine varabilmek için ne gibi çalışmalar yürüttün Muradım, emeğe saygı açısından soruyorum 👀😍

Ebenle fikir alışverişinde bulundum Aziz'im :D
IMG_2271.webp

Galatasaraylılar kendisini uzun vadede kadroda görmek istiyorsa ikna edebilecek tek adamı yani Erden ağabeyi bir şekilde geri döndürmenin yollarını düşünsün derim

ilk defa bireysel çalışırken görüyorum, gerçi yalandan çalışıyor gibi eşinin hatrına ama buna da şükür.

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal. seni çekemeyenlere saplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Temmuzda gelecekti ne oldu
Ama olsun aşkın olayım falan

Muslera, Nelsson, İcardi ve Ziyech 9 Temmuz'da kampa katılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt