#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1723239724570.png

Mauro İcardi. Çok özlemişiz seni ve golden sonra çalan Aşkın Olayımı. İki senedir bizi en çok mutlu eden, enerjisini bize en iyi hissettiren oyuncusun. Golle de başladın inşallah devamı gelecek. Yine yeniden Gol Kralı Mauro İcardi diyeceğiz. Böyle devam
InCollage_20240810_001958602.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala yavaş ve hantal. Top alamadığında geriye çıkıp pas trafiğine katılmalı bugün bunu birkaç kez yaptı. Toparlayana kadar Bats oynamalı o daha hazır görünüyor.

Gol yollarında etkisizdi. İçeriye açılan toplarda ya bizimkiler Icardi'nin dilinden anlamıyor ya da Icardi kaçmıyor. Katı savunma yapılınca biraz dağılıyor Reis. Buna rağmen de bencil oynamaması, ince pasları keyif vermedi değil.

Takımın taktik anlayışından bu herifin yerinde olsam rahatsız olurdum.

ligde 59 maç 48 gol baroş’u yakaladı

59 hagi (132 maç)
48 icardi (59 maç)
48 baros (93 maç)

Özellikle Ziyech ve BAY'a attığı toplar fevkalâdeydi. Değerlendiremediler maalesef.

Hala yavaş ve hantal. Top alamadığında geriye çıkıp pas trafiğine katılmalı bugün bunu birkaç kez yaptı. Toparlayana kadar Bats oynamalı o daha hazır görünüyor.
Okan hocam bunu yapmak istemiyor en azından şu anlık.

İşler kötüye gidince yapacaktır dilerim işler kötüye gitmez.

Bazen ceza sahasına orta geliyor İcardi ye bakıyorum biraz daha ceza sahasın dışında bekliyor Demirbay ve Barış alper giriyor gol bölgesine.oca mı öyle istiyor İcardi mi totoyu kaldırıpta yetişemiyor anlamadım

Bir yanda Mauro İcardi, bir yanda Michy Batshuayi. Büyük lüks ya.
20240810_132512.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Attığı güzel pasa söylenecek söz yok ama oyunun içinde kayboluyor. Boşuna övgüye gerek yok, yürüyor sadece sahada. Batshuayi'nin oyun içindeki varlığını nasıl hissettirdiği ne kadar efektif olduğunu görünce aradaki fark çok net ortaya çıkıyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötüydü yav yine mesela Barış atamadı eyvallah ama Icardi o pozisyonlarda bitirecek vuruş aşamasına bile gelemiyor çok ağır, böyle olmamalı. Yakalandığı adam da Burak, Ahmet, Mehmet filan

Ne oldu sizin adam pas dağıtmaya orta sahaya yardıma falan geldi bugün hep, çok ilginç nasıl değiştirdi oyun stilini böyle 1 maçta ya Allah Allaaah halbuki futbol üstatları olarak bu tarz bir oyuncu değil kariyerinde hiç yapmadı diyordunuz???
Ne kadar çok boş yapıyorsun arkadaş sen ya ;) maçı izleyemedim işlerimden dolayıhafi bu maç senin dediğin gibi yapmış olsun ama sanki 50 maçın n az 40ında pas dağıtan orta sahaya yardıma gelen oyun stiline sahipmiş gibi konuşuyorsun.
Tamam sen haklısın biz hepimiz boş yorum yapıyoruz . Kapat konuyu

Ne kadar çok boş yapıyorsun arkadaş sen ya ;) maçı izleyemedim işlerimden dolayıhafi bu maç senin dediğin gibi yapmış olsun ama sanki 50 maçın n az 40ında pas dağıtan orta sahaya yardıma gelen oyun stiline sahipmiş gibi konuşuyorsun.
Tamam sen haklısın biz hepimiz boş yorum yapıyoruz . Kapat konuyu
Maç izlemeyen adamlarla futbol konuşmaya çalışıyoruz inanılır gibi değil, evet konuyu kapatmak en mantıklısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt