#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mauro İcardi konuşurken de attı gollerini. Ben Galatasarayda bu kadar güven veren başka bir Süperstar görmemiştim. Gereken kişilere de cevabını verdi, esas cevabı ise sahada vermeye devam edecek. İyi ki sen varsın Dünya Yıldızımız 20240814_104936.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerbahçelileri fena halde yakmış ama bu kulübü fazla ciddiye alıyor. sahada golünü at gerisini boşver.

Kafaya taksan da , lig gol rekorunu kırsan be kığral.

Bu kanat ve beklerle zor dostum. Bir tane düzgün orta yapamıyor adamlar.

Harbiden ha. Kim orta açar diye düşünüyorsun, akan oyunda bir Ziyech var elle tutulur, servis yapabilecek. Yılların çilesi, orta özürlü Galatasaray takımı.

Çok zeki herif. Konuşmayı da en az futbol kadar iyi biliyor. Taşşşşardii

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş maçından sonra 6 ay antrenmansız gol kralı oldum lafı inanılmaz karizmatik. Ve sakatlığının boyutunu da belirtiyor. Ulan Gezal mısın Gazel misin şerefin batsın senin.

Çok zeki adam harika dokundurmalar yapmış FB ve çingeneye.
millet hala daha "ama penaltı atıyor yeeaa" diye osuruyordu

adam bosna davarını penaltısız gol sayısında da geçti

göt etme konusunda büyük kabiliyeti var yaw

erden'e salladılar hemen çıktı savundu. hocasına salladılar hemen çıktı savundu. billurunu da geçmeyi ihmal etmedi.

öyle resmi siteden açıklama yapsan, dursun konuşsa bu kadar etki yapmaz.
Dursun'u biz bile ciddiye almıyoruz başkasının sallamaması gayet normal bence. Çünkü adam kötü bir başkan, daha önemlisi çok vasıfsız bir başkan.

Mourinho'ya haddini bildirmiş. bunun yanında fenerlileri çok fena kudurtuyor.

Dursun'u biz bile ciddiye almıyoruz başkasının sallamaması gayet normal bence. Çünkü adam kötü bir başkan, daha önemlisi çok vasıfsız bir başkan.
Ananas açıklaması harici yankı uyandıracak tek açıklaması yok. 2 yıldır kulübe demedikleri kalmadı, şerefinden tut, teröristliğine, hırsızlığına kadar. Kurucusuna artık normalmiş gibi rakip tribünler küfürler edebiliyor.

saha dışında takıma getirdiği enerjinin farkındayım da saha içinde lider olduğunu söylemesi gerçek dışı. kupa finalinde 5'i santradan 6 kere topla buluşan lider mi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt