- 18 Temmuz 2009
- 81.079
- 226.578
- 5.093
Senin taşşağını yesinler
Adam gibi adam
Adam gibi adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafaya taksan da , lig gol rekorunu kırsan be kığral.
Bu kanat ve beklerle zor dostum. Bir tane düzgün orta yapamıyor adamlar.
millet hala daha "ama penaltı atıyor yeeaa" diye osuruyorduBeşiktaş maçından sonra 6 ay antrenmansız gol kralı oldum lafı inanılmaz karizmatik. Ve sakatlığının boyutunu da belirtiyor. Ulan Gezal mısın Gazel misin şerefin batsın senin.
Çok zeki adam harika dokundurmalar yapmış FB ve çingeneye.
Dursun'u biz bile ciddiye almıyoruz başkasının sallamaması gayet normal bence. Çünkü adam kötü bir başkan, daha önemlisi çok vasıfsız bir başkan.erden'e salladılar hemen çıktı savundu. hocasına salladılar hemen çıktı savundu. billurunu da geçmeyi ihmal etmedi.
öyle resmi siteden açıklama yapsan, dursun konuşsa bu kadar etki yapmaz.
Ananas açıklaması harici yankı uyandıracak tek açıklaması yok. 2 yıldır kulübe demedikleri kalmadı, şerefinden tut, teröristliğine, hırsızlığına kadar. Kurucusuna artık normalmiş gibi rakip tribünler küfürler edebiliyor.Dursun'u biz bile ciddiye almıyoruz başkasının sallamaması gayet normal bence. Çünkü adam kötü bir başkan, daha önemlisi çok vasıfsız bir başkan.
Kötü ortanın yanında hücumlarda içeride kalabalıklaşamıyoruz. Çoğu ortada ya Icardi tek başına kalıyor ya da Mertens filan oluyor.Bu kanat ve beklerle zor dostum. Bir tane düzgün orta yapamıyor adamlar.
Lider dedin en ön safta çarpışırsaha dışında takıma getirdiği enerjinin farkındayım da saha içinde lider olduğunu söylemesi gerçek dışı. kupa finalinde 5'i santradan 6 kere topla buluşan lider mi olur
takımda lider karakterli tek oyuncumuz torreira desemLider dedin en ön safta çarpışır
Gerekirse düşer ölür ama savaşmadı denmez
Lider Karakterli evettakımda lider karakterli tek oyuncumuz torreira desem
katılır mısın