#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezonun ilk resmi maçına gayet iyi oynadı. çok net 1 gol iki asist ile bitirebilirdi. penaltıyı aldırdı, maçı döndürdü. fiziksel olarak da iyiydi. yedeği batşuayi'yi de gayet onore etti. hem maç içinde hem sonrasında röportajda. zaten bats da kendisi ile gayet kaynaştı bu maç.

sezon sonu değerlendirirken t-markt'a bakıp "akan oyunda atamadı, penaltıdan attı yeeaa" diye kafa ütülemeyelim pls.

bu arada muhtemelen 6. hafta kköy deplasmanında kendisine karşı büyük fiziksel saldırılar olacaktır geçen seneki gibi. hani sakatlanır da sakat sakat oynamaya devam etmek isterse, şimdiden biliniz lütfen.

Son düzenleme:
Bats ile önlü arkalı uyumu çok iyi. Artık ziyech falan yedeğe çekip takımı Bats barış icardi sara torreira demirbay (Kaan) diye kurmak lazım hem ofansif hem defansif daha dengeli oluruz.

Ben daha önce bu kadar hirsli bir Mauro görmedim. Idman görüntülerinde maclarda adamin burnundan kulaklarindan duman cikiyor resmen

Yorumcuların ezbere konuşmasına ayar oldum. Çok güvendiğimiz Galatasaray'lı yorumcular bile bir kaçı haricinde ezbere olarak "kötü hali, yarım hali, zayıf hali" vs vs diyerek başlıyor konuşmaya.

Hayır kardeşim gayet iyi başladı. Torreira ve Davinson kadar iyi oynadı bunu söylemek neden bu kadar zor geliyor size.

1723569863469.png

Beşiktaş maçından sonra 6 ay antrenmansız gol kralı oldum lafı inanılmaz karizmatik. Ve sakatlığının boyutunu da belirtiyor. Ulan Gezal mısın Gazel misin şerefin batsın senin.

Çok zeki adam harika dokundurmalar yapmış FB ve çingeneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt