#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gayet normal bir şekilde geri geri yürüyor iğnesiz

niye yaw icardi 100 milyonları görmüş bi adam
drogba 30 40 milyondu max

icardi salt yetenek olarak da daha büyük bence
Ben kariyer ve basari acisindan baktim. Drogba Premier ligde yillarca estirdi, sampiyonluklar kazandi ve Sampiyonlar ligini de aldi.

Yetenek olarak kesinlikle haklisin. Icardi cok daha büyük basarilar elde edip cok daha büyük bir kariyer yapabilirdi biraz daha akilli olsa. Su an bile bence dünyanin en iyi forvetlerinden biri.

Neticesinde drogbayi da severiz ama Icardinin yaninda bir hictir. Böyle bir adamin henüz 29unda bize gelmesi mucize gibi birseydir. Kiymetini bilip tadini cikarmaliyiz.

niye yaw icardi 100 milyonları görmüş bi adam
drogba 30 40 milyondu max

icardi salt yetenek olarak da daha büyük bence
Drogba dönemi 100 m eurolar yoktu piyasada pek

Düzenli EPL forveti olmak en zor iş bence bir oyuncu için

Icardi potansiyel olarak geride kalmaz da kariyer olarak Drogba daha büyük, net

Zaten Ronaldo'ya kadar rekor 60 milyonlarda degil miydi? Bir ara Şevçenko filan o aralarda transfer oldu.

İzlediğim forvetler arasında Brezilyalı Ronaldo hariç çoğundan iyi topçu Icardi.

Sneijder sonrası hayat çizgimizin bulustugu muthis topcudur

Her dönemimizde böyle dünya çapında bir oyuncu mutlaka kadromuzda bulundurmamız gerekiyor.

30 yaslarindan önce geldiginde ise bağ daha da gücleniyor ve başarı getirisi artiyor bence. Hem bu sayede hikayede kısa sürmüyor yoksa Drogba ve Podolski tamda bu kalibrede oyunculardi ama 2 sezonluk bir serüvende taraftarların bagı bir nebze azaliyor.

En az 4 tam sezonluk bir macera oldugunda tadindan yenmiyor.

Paolo Simonetti adlı 21 yaşında bir Milan taraftarı 1995’te kendi ayak kıkırdağını Van Basten’e bağışlamayı teklif ediyor. Hatta konuyu Milan sağlık ekibiyle de görüşüyor. Tabii ki böyle bir şey mümkün değil.

Son durumunu tam olarak bilmiyorum ama eğer 100% fit degilse yarın baslamasin. Rizeyi Ikardisiz yenemezsek kulübü kapatalım zaten

bu ara biraz fazla gol kaçırıyor

daha basit topları atamıyor

1698432516343.webp

2 penaltı olmasının da etkisi vardır ama 3 küsür xGden 5 gol falan çıkarmalıydı Icardi

Kerem de 3-4

Cidden kötü durum, oyuncu başı çok yüksel xG bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt