#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir haller var bu adamda - saçları uzatmış garip bir şey - depresyonda gibi geliyor bana

bakambuya bırakabilirdi.her penaltıyı icardi kullanacak diye bir kural mı var?
2-1 iken mac tabi ki Icardi atmali yazdim? Atmasa bu defa Bakambu kacirsa neden takimin penalticisi atmadi dersiniz. Macin son dakikalarinda hersey olabilir. Bakambu niye atmaliymis? Penaltiyi aldi diye mi? Oyle bir mantik yok. Mac o an 3-1/4-1 falan olsa neyse , olabilir.

Ben demekki başka maç izledim. Adam yürüyor sahada neyse konuyu kapattim

12 gol 5 asist .Bu haline bile burun kiviran bir taraftar grubu var neden bu kadar memnuniyetsizsiniz siz yA

Bir patlasa fena olacak da. Kaç haftadır kendine gelemedi. bjk maçında sakatlandıktan sonra olan oldu. Gol attıkça kendine gelecektir. Bu penaltı başlangıç olsun.

Tadini cikarin tadini cunku Icardiden sonra boyle skor yapan bir oyuncu Ruyanizda goreceksiniz ruyanizda.12 gol 5 asist hem gol kralligi hem asist kralligina oynuyor adam

kereme golunu attırmış,teteye alda at demiş,,valla nankörlüge gerek yok icardi eleştirilecek adam değil..

Geçen sene sadece Icardi atıyor diye şikayet ediliyordu. Bu sene herkes atıyor ama yine şikayetler. var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt