#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende sizinle ayni görüşteyim; gecen seneye kıyasla daha ağır ve bende Icardi'den daha iyi bir performans bekliyorum. Ama transfer surecinden dolayı takıma geç katildigini, esinin sağlık durumunu ve kendisinin iğneyle oynadiginida unutmamamız lazım.
Söylediğiniz durumlar gerçekten göz ardı edilebilecek şeyler değil, bu yüzden eleştiri konusunda dikkatli olmaya çalışıyorum. Onun bize bizim ona ihtiyacımız olduğu bir durum, birlikte yükseleceğiz İcardi mutlu olacak biz mutlu olacağız. İcardi ve Ailesi bizim için fedakarlık yapıyorlar her seferinde, bu duygusal bağ kıymetli. Düşününce hatta empatiden uzak yaklaştığım sekanslar olmuş olabilir; İcardi ve Ailesi mutlu ve sağlıklı olsunlar yüzleri gülsün isterim; sağlık çok önemli gerçekten, desteğim ve iyi temennilerim daima İcardi ve Eşi ile birlikte :hat:

Son düzenleme:
şunu kabul etmek gerekiyor, icardi çok formsuz ve dinlenmemesi takıma da, kendisine de zarar veriyor. zaten icardi dinlense, form tutması çok daha kolaylaşacak ve dönüşü çok daha iyi olacak.

Izledigini bilirmis. Söyle ozaman icardiden iyisini Gs formasiyla izledigin futbolcuyu

Adamin formsuz olma hakki yok yani sana göre
dinlenmesi lazım olayı da artık baydı. Okan ın dediğine göre sakatlığı geçti artık oynayarak form tutma zamanı. bi yerden duyuyorlar papağan gibi tekrar sürekli.

dinlenmesi lazım olayı da artık baydı. Okan ın dediğine göre sakatlığı geçti artık oynayarak form tutma zamanı. bi yerden duyuyorlar papağan gibi tekrar sürekli.
Haftada 2 mac yapinca dinlenmeli lafi basliyor hemen. Bu adamlarin işi mac yapmak zaten, bu isten para kazaniyorlar ne dinlemesi? Spor yaparak para kazaniyorlar, keske benimde yetenegim olsaydida bende spor yaparak para kazansaydim

Al boeye sormuslar yorgunmusun diye hayir kendimi iyi hissediyorum demis. Foruma sorsan 80% dinlenmeli diyor. Adam kendini iyi hissediyor ama forum uyeleri daha iyi bilir tabii

golü atar atmaz çizgiyi geçtiği anda aşkın olayım çaldı :D

İcardinin kondisyon sorunu yok ki, kilosundan dolayı hantal kalıyor.

Forma bedenini mi değiştirdi acaba sanıldığı kadar kilolu olduğunu düşünmüyorum

Icardideki oyun içi katkısı bakambuda yok.icardi pas oyununa katkı sağlıyor,sakıncalı yorumlardan kacinin

Esas beklenti Avrupa’da iş yapmasıydı ama olmadı, ligde de etkisi azaldı.

Tjk maçındaki efsane oyununu bir daha göremedik.

Genel sorun da formsuzluk değil, çevikliğinde kayıp var ve gidemiyor toplara. Bunu çözebilir.
Beni senden nasıl ayırdılar 1.5 ay?hic mi için sizlamadi

Performansi hakkinda şahsi fikrim yorgun. Sanki yeterince dinlenmiyor gibi.

Kopenhag maçında 90 dakika sahada tutulmaması lazım. Bakambu formda ve icardi nin yerine girip oynayabilir. Son dakikalar top ayağına bile gelmiyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt