#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kopenhag maçı öncesi gol atması iyi oldu bu maç da atmasa biraz psikolojik baskı olacak gibiydi.

gol olarak eski formunda değil ama harika bir atak yöneticisi. pasları alan boşaltmaları topsuz koşuları harika. golünü de yazdı kral(y)

Adım atacak hali yok, zıplıyor ama ayaklarının altından ip geçmez öyle böyle bitik değil.
Her oyuncunun sezon içerisinde böyle dönemleri olur ama bizim en kritik periyodumuza denk gelmesi can sıkıcı oldu.
Telafisini mutlaka yapacaktır, canımız ciğerimiz bizim.

Izledigini bilirmis. Söyle ozaman icardiden iyisini Gs formasiyla izledigin futbolcuyu

Adamin formsuz olma hakki yok yani sana göre
Ben formsuz olmasın demiyorum ki. Yedeğe çekilebilir. Oyundan çıkarılabilir. Burda çoğu kişi istemezken ben istedim bu herifi

Adamı 1 ay antremansız iğneyle oynattın bir toparlanma süresi olur haliyle.

Kötü olduğu maçta bile 1 gol, 1 asist yaptı. Hadi gol penaltı da, Kerem’e çıkardığı top? Tete’yi de çok besledi de neyse

icardi'yi gsli bir taraftar niye yok yere tutulup eleştirsin?

O veya bu sebepten son zamanlarda sahada rezil durumda, adım atacak hali yok. bunu niye söylemeyelim?

biz eleştiriyoruz diye kendisini sizden daha az seviyor veya gitmesini istiyor değiliz.

icardi'yi gsli bir taraftar niye yok yere tutulup eleştirsin?

O veya bu sebepten son zamanlarda sahada rezil durumda, adım atacak hali yok. bunu niye söylemeyelim?

biz eleştiriyoruz diye kendisini sizden daha az seviyor veya gitmesini istiyor değiliz.

hantal olduğu doğru da rezil durumda demek abartı oluyor, eleştirenlere de abartıyorsunuz diye tepki gösteriyoruz zaten cl’de şansı yaver gitse kaçırdığı 2-3 pozisyon gol olsa genel performansına fitliğine de bu kadar takılmazdı millet

hantal olduğu doğru da rezil durumda demek abartı oluyor, eleştirenlere de abartıyorsunuz diye tepki gösteriyoruz zaten cl’de şansı yaver gitse kaçırdığı 2-3 pozisyon gol olsa genel performansına fitliğine de bu kadar takılmazdı millet
özellikle 3-4 maçtır rezil durumda bence bunu söylemekte bir problem yok.

olabilir de, 1 ay idman yapamadı vs.

asıl problem oyundan çıkmaması / çıkarılamaması

dün mesela adamlar orta sahamızı çok rahat geçerken icardi/bakambu değişikliği olması gerekirdi

Muhtemelen Icardi'nin ayağı olabilir topuk bölgesinde başka sakatlık yaşayan oyuncumuz yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt