Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.183
- 1.671
- 1.048
Kopenhag maçı öncesi gol atması iyi oldu bu maç da atmasa biraz psikolojik baskı olacak gibiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni senden nasıl ayırdılar 1.5 ay?hic mi için sizlamadi
Ben formsuz olmasın demiyorum ki. Yedeğe çekilebilir. Oyundan çıkarılabilir. Burda çoğu kişi istemezken ben istedim bu herifiIzledigini bilirmis. Söyle ozaman icardiden iyisini Gs formasiyla izledigin futbolcuyu
Adamin formsuz olma hakki yok yani sana göre
Sorun zaten İcardide degilAdamı 1 ay antremansız iğneyle oynattın bir toparlanma süresi olur haliyle.
Icardi yokken nasil oynadigimizi da gördukBen formsuz olmasın demiyorum ki. Yedeğe çekilebilir. Oyundan çıkarılabilir. Burda çoğu kişi istemezken ben istedim bu herifi
Yokluğunu pek görmedik. Bakambu hiç 11 olmadiIcardi yokken nasil oynadigimizi da görduk
icardi'yi gsli bir taraftar niye yok yere tutulup eleştirsin?
O veya bu sebepten son zamanlarda sahada rezil durumda, adım atacak hali yok. bunu niye söylemeyelim?
biz eleştiriyoruz diye kendisini sizden daha az seviyor veya gitmesini istiyor değiliz.
özellikle 3-4 maçtır rezil durumda bence bunu söylemekte bir problem yok.hantal olduğu doğru da rezil durumda demek abartı oluyor, eleştirenlere de abartıyorsunuz diye tepki gösteriyoruz zaten cl’de şansı yaver gitse kaçırdığı 2-3 pozisyon gol olsa genel performansına fitliğine de bu kadar takılmazdı millet
Muhtemelen Icardi'nin ayağı olabilir topuk bölgesinde başka sakatlık yaşayan oyuncumuz yoktu.
Tedavi sürecinin son bir parçası olabilir yakın zamanda toparlar.Yine sakatlandi mi diyorsun yani