#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala igneyle antrenmalara cikiyor dedi az once Okan Buruk? Herifi bitirecekler bu gidisle.

Eski civciv saçlarına dönmeli
1703103947705.webp

İnşallah fener maçında yedek olur ama çok zor

Ben 99 numara Icardi'yi özledim her maç kadroda görüp heyecanlanıyorum bir umut sakatlığı geçmiş zımba gibidir diyordum ama olmuyor.

GB0XSdEWYAAATtd

Icardi devre arasına kadar 1 ileri 2 geri devam edecek belli ki.

Ama sakatlığı dışında oyun anlayışımız da değişti, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.

Evet sadece icardilij durum yok ortada genel oyunumuzda bi tuhaflaştı. Fiziksel falan da değil mental çöküntü var takımda. Fb maçından sonra ya yükseliriz ya düşüşe geçeriz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ghezzal abv senin

Ayrıca neden iğne ile zorluyoruz anlamıyorum iyileşene kadar dönmeseydi zorla oynattık her maç. Saçma

Sakatsan oynama kardesim. Senin sakatken oynadigin maclarda yine ayno sonuçlari alirdik. 1 aydir takimi sabote diyor

Okan hoca demek Bakambu'ya guvenmiyor ya da Icardi'siz kazanamayiz diyordur icinden. O zaman soylesin Erden Timur'a devre arasi bana bir santrafor bulun de. Icardi hep igneyle yurumez, eline gelmis 10 yilda bir firsat pirlanta gibi oyuncu, igneyle zorluyoruz deli olacam bak.

İcardi'nin geçmiş sezon ki form durumuna dönmeyeceğini düşünmeye başlayacağım yakında. Aralık bitiyor nerede ise, belki şubat-mart gibi geçen sene ki İcardi'yi görebiliriz bir umut form olarak.

iyi niyetli olduğu aşikar. icardi kariyeri boyunca hep oyun ve istikrar yoksunu bir oyuncu oldu. ne gariptir ki bizde tam tersi. oynamak istiyor. ama bir şekilde anlayabiliyorum, bu adam sadece taraftarlar tarafından değil neredeyse tüm ülke tarafından hatta çocuklar tarafından bile çok sevildi. kimse bu kadar sevgiyi bir anda kaybetmek istemez. durum tamamen psikoljik bir davranış. anlaşılan okan hoca bu konuyu halledemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt