#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakatlık falan geçti artık o zamazingo
adam formsuz ve gerçekten çok çok kötü
geçen sene ki icardi'nin yarısı olsa bugün sahada 3-0 saplar kaçardık
adam doğru düzgün idman yapamadığı için fiziksel olarak çok geri gitmiş hocam ayakta durmakta zorlanıyor ikili mücadelelerde hep yerde

baba neredesin sen ya
1703442040294.webp

adam doğru düzgün idman yapamadığı için fiziksel olarak çok geri gitmiş hocam ayakta durmakta zorlanıyor ikili mücadelelerde hep yerde

orda burda etkinliklere, ona, buna katılacağına biraz takımı umursasa böyle olmayacakta işte,
hocanın bugün hala takımın başında olmasının en büyük etkeni Icardi olduğu için kesemiyor da ilk 11'den

Bizi gerçekten seviyorsan

Önümüzdeki maç Okan'a söyle de seni oynatmasın

Lütfen kral

Rica ediyoruz

Yaşanan o kadar güzel hatıraların yüzü suyu hürmetine

Lütfen kral

Okan'a kalsa seni kesmeyecek belli oldu

Formsuz bitik yok yani sahada yok. Bakın geçen sene de böyle maçları oldu sakatlık ara vs sonrasında. Ama 2.bilemedim 3.maçta adam zımba gibi oynuyordu. Yok haftalardır yok. Son iyi oynadığı maç bjk maçı.

Eğer sağlam bir İcardi olsaydı hem CL 'yi rahat geçerdik ki grup 1.si bile olabilirdik hiç şakam yok. Hem de şu an 6 puan fark atmış olurduk fenere.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kral 1-2 hafta dinlen, hem biz senin değerini anlayalım hem şu ayağın iyileşsin.

Sürekli defans ensesinde mesela bunun çözümü diğer oyuncuların defansı açması lazım ama oda olmayınca 1e1de yeterli gelmeyince bu durum çıkıyor.İcardi sürekli markajdaysa bununla ilgili çözüm lazım.

Bir daha umarım top gelmedi zırvalarını duymayız.

Kopenhag maçında Bakambu ve bu maç durumu gösterdi

2 adım top süremiyor kaleye. Top çekip gol atamıyor. Dar alanda oynuyor onda da etkisiz.

En kötüsü ise bunu kendisine iyi bakmadığı için yapamıyor, hepimiz biliyoruzki mevzu yetenek ya da kalite değil.

Okan bunu hiç oyundan çıkarmayarak iyilik yaptığını sanıyor ama tam tersi. Adam da bi kendine çeki düzen verir belki, dinlenir ne biliyim bi nefes alır yahu.
Her maç 90 dk oynayınca özeleştiri de yapamaz insan.
Hayır daha da kötüsü birkaç olası kötü sonuçta seyirci oyundan çıkması için ıslıklayacak ve adamı hepten kaybedeceğiz.

Çok değil 3 maç oynatmıycaktın adam kendine bi çeki düzen vericekti ama sen ne yaptın aman beni eleştirmesinler aman icardi bana trip atmasın böyle hocalık olmaz kusura bakmayın burasıda dingonun ahırı değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kiralıkken başka bonservisi alınınca başka olur oyuncular yok olmaz icardide öyle bir durum ağbi adam sevdi bizi.Dedik dedik de durum oraya gidiyor.Geçen sene acaba bi sükse yaparda iyi bir kulübe transfer yaparmıyız dedi olmayınca saldı gibi görüntü var inşallah değildir öyle.
Kredisi bitmez asla ne yapabileceğini hepiniz gördük yarım pozisyondan iki gol çıkaran adamdır kendisi.
Kredisi bitmez ama bir iki hafta yedekten girse kendi de rahatlayacak baskı azalacak üstünden hem rakip yorgunluk daha bi başka oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt