#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok neymis icardi ayakda duramiyormus
Icardi hicbir zaman omuz omuza oyniyan forvet olmadi, gecen senede öyle degildi
Fake ile kendini bosa cikarip gol atiyordu, gecen fb macindada aynisini yapti ama adama top gelmiyor
abi ne anlatıyonuz siz ya allah aşkına

top gayet geliyor 2 metre gidecek mecali yok.

yani icardiyi biz de seviyoruz da böyle uydurma şeylerle savununca çok çirkin duruyor bilginiz olsun

Geçen sezonu falan karıştırmaya gerek bile yok

Sezon başındaki hatta onu geçtim Alanya maçındaki Icardi şimdiki Icardi'yi mikerdi

İki de pantol dikerdi. Ama ona inanıyoz bir kez bile olsun inancımız sevgimiz saygımız azalmadı

O bizim bir tanemiz

Hiçbir teknik direktör oyuncu istemediği sürece sakat oyuncuyu oynatamaz. Burada suçun çoğu 80'den sonra bile çıkmaya tahammülü olmayan Icardi'de. Dinlenmeyi kendisi istemiyor.
işte bu da yeterli cevap degil ozaman yine okan hocanın agırlıgı tartısılır,okan hoca diyebilir sakat skat senı 90 dk riske edemem ki dogru olan buydu ve bunu yapsaydı eminim adam cok daha cabuk iyileşirdi
terim misal hic ismine takılmazdı saglıgı daha ön planda tutardı
hocanın yapamadıgı bu şey bize daha kötü olarak dönüyor

işte bu da yeterli cevap degil ozaman yine okan hocanın agırlıgı tartısılır,okan hoca diyebilir sakat skat senı 90 dk riske edemem ki dogru olan buydu ve bunu yapsaydı eminim adam cok daha cabuk iyileşirdi
terim misal hic ismine takılmazdı saglıgı daha ön planda tutardı
hocanın yapamadıgı bu şey bize daha kötü olarak dönüyor

Terim nasıl sağlık işine takılmıyordu. Falcao idmanda gol atınca ona el tigre diyen Arda'ya biz bir şey göremedik diyen kendisiydi. Maça çıkmayan Serdar Aziz ve Eren'i apar topar nasıl gönderdiği ortada.

Okan Hoca'nın artık kesmesi lazım ama suçun büyüğü Icardi'de. Taraftarı arkasına aldı çiftliğe çevirdi kulübü

Terim nasıl sağlık işine takılmıyordu. Falcao idmanda gol atınca ona el tigre diyen Arda'ya biz bir şey göremedik diyen kendisiydi. Maça çıkmayan Serdar Aziz ve Eren'i apar topar nasıl gönderdiği ortada.

Okan Hoca'nın artık kesmesi lazım ama suçun büyüğü Icardi'de. Taraftarı arkasına aldı çiftliğe çevirdi kulübü
icardi ne yaptı yav. Adam sakat sakat oynayıp fedakarlık yaptı yedeği de yok ki oynatasın. Bakambu diyenlere hiç katılmıyorum, tek forvet oynayamaz ve sakat icardiyi bile aratır adım gibi eminim.

icardi ne yaptı yav. Adam sakat sakat oynayıp fedakarlık yaptı yedeği de yok ki oynatasın. Bakambu diyenlere hiç katılmıyorum, tek forvet oynayamaz ve sakat icardiyi bile aratır adım gibi eminim.
Sakatlıktan beri oynayan Icardi'yi hiç kimse aratmaz Halil bile. Yaptığı fedakarlık değil takımı 10 kişi oynatmak. Bari 75te 80de çıkmayı kabul etse de en azından 15 dk 11 kişi oynayabilsek. Sakatlıktan beri Bakambu'nun akan oyunda attığı gol Icardi'den fazla çok daha az süre almasına rağmen

Eski performansına donmek düzelmek umrunda değil gibi bence yoksa dönerdi şimdiye

Affedersiniz ama bu iş iyice boka sardı haftalardır.

Hadi CL için mecbur oynattılar diyelim elimize hiç bir şey geçmedi yine de elendik. Sakat adamı her maç her maç 90 dakika oynatmak ne demektir yav. Oyundan da çıkarılmıyor çok müthiş oynuyormuş gibi.

Bu süreç çok ama çok kötü yönetildi. Bence şu ana kadar sezonun fiyaskosu kesin bu konu.

Sakatlıktan beri oynayan Icardi'yi hiç kimse aratmaz Halil bile. Yaptığı fedakarlık değil takımı 10 kişi oynatmak. Bari 75te 80de çıkmayı kabul etse de en azından 15 dk 11 kişi oynayabilsek. Sakatlıktan beri Bakambu'nun akan oyunda attığı gol Icardi'den fazla çok daha az süre almasına rağmen
Dediğim gibi herhangi bir maça bakambu veya halil ilk 11 başlasın sakat icardi bile etmeyeceğini göreceğiz. Bu adam geçen sezon bile topu alıp gidebilen oyuncu değildi, gollerin çoğu tek vuruştu, arkasındaki üçlü geçen yıl gibi iyi asistler yapamıyor artık. Formsuzluğu elbet var ama arkasındaki üçlü de bu sene aşırı sıkıntılı

Bu adam geçen sezon oyundan alındığında çıkıyordu. Bu sezon çıkmaz oldu. CL maçlarında oynama isteği anlaşılabilir. Ama bazı Anadolu takımlarına karşı illaki oynayacağım diye tutturduğunda sanmıyorum.

Dediğim gibi herhangi bir maça bakambu veya halil ilk 11 başlasın sakat icardi bile etmeyeceğini göreceğiz. Bu adam geçen sezon bile topu alıp gidebilen oyuncu değildi, gollerin çoğu tek vuruştu, arkasındaki üçlü geçen yıl gibi iyi asistler yapamıyor artık. Formsuzluğu elbet var ama arkasındaki üçlü de bu sene aşırı sıkıntılı
Aksine arkasındaki 3'lüyü de Icardi bozuyor sakatlandığından beri.

15 20 dklık Bakambu ve Halil'in sakat Icardi'den iyi olduğu açık. Topa vuramıyor herif. Keşke kesilse de gerçekleri görsek

Toplanın düşüşün nedenini çözdüm

Düşmeye başladığı zaman tam beckham belgeselinin olduğu zamana denk geliyo izleyip etkilenip bekım olmaya karar vermiş ya da onda kendini görüp benzetmiş olabilir

Tabikide napıyoruz götten sıkmıyor bu düşünceyi doğrular doneler sunuyoruz

Sansasyon,magazin,reklam çekimleri,saha içinden uzaklaşma,aileye düşkünlük onlarsız yapamama,beckhamın sürekli vikiyi görmeye gitmesi bununda wandayı,beckhamın gözünün morarması bununda gözünün morarması,bekımın bi dönem mt a alınmaması kendisininde mt konusu malum,bekımın bi ara skor olarak kötü döneme girmesi bizimkininde şuan onu yaşaması,bekımın saç değiştirmesi bu da aynını yapıyo,vikinin hamilelikteki sağlık sorunu wandanın sağlık sorunu,spice girl şarkı türkü işleri wandanın bad bitch diye şarkı çıkarması,bekımı realin istemesi icardi real iddiası

Bu kadar tesadüf fazla ki dahası da vardır

Beyimiz beckham sendromuna yakalanmış gibi gözüküyor

Fener maçında 4-5 tane pozisyona girdi, hepsini yedi pozisyonların. Karşı karşıya kalsa doğru vücut pozisyonunu dahi alamıyor. İnanılmaz bir çeviklik kaybı var.

Bunlar oyuncuyu kötülemek de değil, fizik kalitesinden dolayı yapabildiklerini yapamıyor demek. Beşiktaş maçının tamamında yaptıklarını son 2 ayda 10 maçta yapamadı kimse hikaye anlatmasın.

Sakatlık veya başka nedenlerden dolayı fizik kalitesi kötü, kendisine iyi baktığını sa sanmıyorum, sürekli reklam vs çekimleriyle de full konsantre olmasını mümkün görmüyorum.

Neyse şu sakatlık denilen şey her neyse geçsin de, ondan sonra konuşuruz artık, son 2 ay kötü yönetildi, sorumlu ya da sorumluları her kimse. 10 milyon euro alan adamdan da daha fazlasını bekleyelim bırakın da.

Aksine arkasındaki 3'lüyü de Icardi bozuyor sakatlandığından beri.

15 20 dklık Bakambu ve Halil'in sakat Icardi'den iyi olduğu açık. Topa vuramıyor herif. Keşke kesilse de gerçekleri görsek
Zaha ve ziyech kanatları hücumu çok yavaşlatıyor, kerem 10 numarada saçmalıyor. Geçen yıl rashica ve kerem kanatları bence daha asistçiydi ve hareketliydi.

iq seviyesi moronları geçemeyen basın 1 tane mac sonunda okan hocaya bu durumu sorsalardı hoca mecbur açıklardı
lakin net sorumlu oyuncu degil hocadır hicbir hoca sakat oyuncusunu oynatsa bile 90 dk sahada tutmaz

Zaha ve ziyech kanatları hücumu çok yavaşlatıyor, kerem 10 numarada saçmalıyor. Geçen yıl rashica ve kerem kanatları bence daha asistçiydi ve hareketliydi.
Ziyech ağzına attı topu fb maçında. Zaha Bayern maçında karşı karşıya bıraktı. Kerem'in zaten bir kamyon asistini yedi. Torreira'nın bile asistini yedi Bayern maçında. Kılıf aramayalım net kötü oynuyor.

Rashica bence de bize en uyan adamdı ama Icardi'nin şu durumuyla alakası yok.

üstad her şeye ok, adam kendi koyduğu çıtanın 3 gömlek altında şu an.

ancak "çıkmayı kabul etse" çok öznel bir bilgiye ihtiyaç duyan bir arguman değil mi? yani bunu diyebilmek için ya okan buruk, ya icardi, ya buruk'un yardımcıları, ya da wanda nara falan olmak lazım :/

işin makarası, yani okan buruk icardi'ye "kardeşim 75te seni oyundan alacağım" diyor ve kendisi "hayır kabul etmiyorum" mu diyor sence?

tüm gerçekliklerin yanında, bence icardi ve zaha üzerinden dezenformasyon ile itibarsızlaştırma olayı da var gibi. -senin için demiyorum btw yanlış anlama-.

Ziyech ağzına attı topu fb maçında. Zaha Bayern maçında karşı karşıya bıraktı. Kerem'in zaten bir kamyon asistini yedi. Torreira'nın bile asistini yedi Bayern maçında. Kılıf aramayalım net kötü oynuyor.

Rashica bence de bize en uyan adamdı ama Icardi'nin şu durumuyla alakası yok.
Kötü oynuyor elbet ama tek sorun icardi değil onu diyorum.toplu hakde hücum verimsiz, Arkasındaki üçlünün ondan farklı bir hali yok. icardi kac defa kereme al da at dedi dağa taşa vurdu işin bir de o tarafı var. Zaha ve ziyech kanatları zaten kağnı gibi

üstad her şeye ok, adam kendi koyduğu çıtanın 3 gömlek altında şu an.

ancak "çıkmayı kabul etse" çok öznel bir bilgiye ihtiyaç duyan bir arguman değil mi? yani bunu diyebilmek için ya okan buruk, ya icardi, ya buruk'un yardımcıları, ya da wanda nara falan olmak lazım :/

işin makarası, yani okan buruk icardi'ye "kardeşim 75te seni oyundan alacağım" diyor ve kendisi "hayır kabul etmiyorum" mu diyor sence?

tüm gerçekliklerin yanında, bence icardi ve zaha üzerinden dezenformasyon ile itibarsızlaştırma olayı da var gibi. -senin için demiyorum btw yanlış anlama-.
Değil

Aynen öyle diyor

Derbiden önce de kum saati paylaşmıştı ama maç içinde omuz omuzada bile hemen yere kapaklanıyordu. geçiniz paylaşımları, biraz performans gösteriniz.

edit: anlatmak istediğimi şu tweet çok iyi anlatmış. istediği kadar paylaşım yapsın, kafasında hırslansın. antrenmanlara çıkamayan birinden medet umuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt