#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh, bi bok bilmeden oyuncu yemeye hazır taraftarımız yine patladı
Yeni bir magazin haberi aramaya devam

Kerem Övet: "Icardi'de kendisinin performansından memnun olmadığı için teknik ekibin tavsiyesini uyup tamamen iyileşme yoluna gitmiş Trabzonspor deplasmanında sahada olacak."

Bu adamın yaptıkları normal değil. Ben bizim takımda her derbide, büyük maçta saplayan(Çoğu da fantastik goller) büyük maçlarda bu kadar doninant performans ortaya koyan bir hücumcu hatırlamıyorum. Eğer transferi erken tamamlanmış olmasaydı eleme maçlarını geçip ş.l.'ye gidemeyecektik çok büyük ihtimalle. Grup maçlarındaki kötü performansını eleştirirken bunu da akıldan çıkarmamak lazım.

Takımdakilerle ilişkisi mükemmel, kulübü sahiplenmesiyle alakalı zerre soru işareti yok. Taraftarla özel bir ilişkisi var. Tabii bizim şartlarımız için anormal kontratı da hesaba katmak lazım. Şu ana kadar bana göre kontratın hakkını verdi. Kazandırdığı bir şampiyonluk kupası bir de şampiyonlar ligi elemeleri var şimdiden. Geçen sene ibb maçında katledilmesek ziraat kupası da olacaktı muhtemelen.

Zen Pırlanta, De Facto, belki de kıraathane sahibi Süleyman amca...

Memleketteki herkes adamın sırtından para kazandı. Bir tek biz Galatasaray olarak adamın marka değerini kullanamadık. Tebrik ederim bizi.

Reklamlarda yoruluyor. Ondan oynamıyor diyecekler olabilir

Kardeşler Kundura reklam teklifinde bulunmuş Kraldimize.

Cok kotu yaf o nasil bir reklamdir :) Adamlar cekim kalitesinden, efektlerden vs kismis, butun parayi Icardi & Wanda'ya bayilmis... Zen'in reklami ise bir o kadar guzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt