#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birşey demiyoruz diye b.kunu çıkartma kral.
Ne işin var meksikada

Şaka gibi ya, simdi de meksikaya gitmis. Tedavi olmaya mı gitti oraya? Nerde bu adamın tedavisi? İstediği kadar gol atsın, Galatasaraydan üstün olamaz, iyice can sıktı bu durum.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın karısı lösemi farkında değilsiniz herhalde. Her oyuncu sakat olsun olmasın bu durumda çöküş yaşar.
Birçok lösemi hastası takip ettim. Lösemi olduğunu düşünmüyorum. Lösemi nasıl bir hastalık olduğunu ve tedavi alan kişinin dans yarışması, tatiller vs olmayacağını gayet iyi biliyorum. En fazla Lösemi şüphesi vardır ama çıkmamıştır.

Iyi tatiller dilerim taco yu fazla kacırma kral

Birçok lösemi hastası takip ettim. Lösemi olduğunu düşünmüyorum. Lösemi nasıl bir hastalık olduğunu ve tedavi alan kişinin dans yarışması, tatiller vs olmayacağını gayet iyi biliyorum. En fazla Lösemi şüphesi vardır ama çıkmamıştır.

Kadın sağlıgı hakkında neden yalan söylesin

Kadın sağlıgı hakkında neden yalan söylesin
Tam çevirisi var mi soyleminin? Benim gördüğüm lösemi şüphesi vardı demişti. Lösemi tedavi almadan gezerek geçen bir hastalık değil. Hastane yatış bazen aylarca süren bir hastalık.

Tam çevirisi var mi soyleminin? Benim gördüğüm lösemi şüphesi vardı demişti. Lösemi tedavi almadan gezerek geçen bir hastalık değil. Hastane yatış bazen aylarca süren bir hastalık.

Instagramda soru cevap yaparken söylemisti tam çevirisi derken neyi diyorsun?

Wanda hanım lösemi olduğunu açıklamıştı. Bu tip söylemlerden kaçınalım, sağlık konularında özellikle.

Benim için de bir taco ye baba.

nerdesin sen diğer yarım

Ben de takip ettim hocam, hastalık yoktur hasta vardır. Davranışlarını yargılamamak lazım.

Dayı iyileşiyor musun, kafanı mı toparlıyorsun, antrenman mı yapıyor yoksa bileniyor musun artık ne yapıyorsan yap. Karşısı çok kötü ve biz sensiz yapamayız.

Defacto çekimlerinde suratı etlenmiş gibi geldi. Garip işler oluyor uzun zamandır, sakatlığı ne ne zaman geçecek bilmiyoruz tek bildiğimiz aylardır idmana çıkmadığı.

Göz olayı da bunun üstüne tuz biber ekti. Bu sezon bir dağılırsak isterse prime icardi gelsin yine düzeltemez

15 gün içinde kilo verip eski fitliğine kavuşup sakatlığını da atlatması lazım. Kaldığı yerden devam etsin sonra. Yıllık o kadar para alıyorsan yaptığın işe saygın olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt