Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.438
- 66.536
- 5.003
Birşey demiyoruz diye b.kunu çıkartma kral.
Ne işin var meksikada
Ne işin var meksikada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birçok lösemi hastası takip ettim. Lösemi olduğunu düşünmüyorum. Lösemi nasıl bir hastalık olduğunu ve tedavi alan kişinin dans yarışması, tatiller vs olmayacağını gayet iyi biliyorum. En fazla Lösemi şüphesi vardır ama çıkmamıştır.Adamın karısı lösemi farkında değilsiniz herhalde. Her oyuncu sakat olsun olmasın bu durumda çöküş yaşar.
Kadın sağlıgı hakkında neden yalan söylesinBirçok lösemi hastası takip ettim. Lösemi olduğunu düşünmüyorum. Lösemi nasıl bir hastalık olduğunu ve tedavi alan kişinin dans yarışması, tatiller vs olmayacağını gayet iyi biliyorum. En fazla Lösemi şüphesi vardır ama çıkmamıştır.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam çevirisi var mi soyleminin? Benim gördüğüm lösemi şüphesi vardı demişti. Lösemi tedavi almadan gezerek geçen bir hastalık değil. Hastane yatış bazen aylarca süren bir hastalık.Kadın sağlıgı hakkında neden yalan söylesin
Instagramda soru cevap yaparken söylemisti tam çevirisi derken neyi diyorsun?Tam çevirisi var mi soyleminin? Benim gördüğüm lösemi şüphesi vardı demişti. Lösemi tedavi almadan gezerek geçen bir hastalık değil. Hastane yatış bazen aylarca süren bir hastalık.
Ben de takip ettim hocam, hastalık yoktur hasta vardır. Davranışlarını yargılamamak lazım.Birçok lösemi hastası takip ettim. Lösemi olduğunu düşünmüyorum. Lösemi nasıl bir hastalık olduğunu ve tedavi alan kişinin dans yarışması, tatiller vs olmayacağını gayet iyi biliyorum. En fazla Lösemi şüphesi vardır ama çıkmamıştır.
Arjantine gitmiş