#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kufur konusunu bilmiyorum kaldi ki kufuru herhangi bir sebeple de savunmam. Benim soyledigim su, kufur harici triplere girmesi ve isine dort elle sarilmamasi. Fiziki durumu, gezmeler tozmalar.. Ne olursa olsun, sezon basindan beri ele alininca, Icardi pek profesyonel davranmadi bu tabi ana-cocuk-baci-es'e kufur gerektirmiyor ancak elestiriyide sonuna kadar hakettigini dusunuyorum.
bu adam hep böyleydi yanı böylede kabul etmek gerekiyor özellikle wandayla evlendıkten sonra özel hayatı hep karmaşık oldu ve sahayada birşekilde yansıdı
lakin biz tüm bunları bilerek aldık,saha ici fiziki yetersızlıkler eleştirilir tabi ama o konuda da biraz teknık heyet vs ugrasacak yaz kampına almaya calısacak
ama onun dısında izin aldı karısının yanına gitti vs şeyler interde de oldu psgde de bazı oyuncular icin gülü seven dikenine katlanır denir bu da öyle bir adam
lakin sahip cıkmamız lazım üstelik tamda toparlamaya baslamısken sakatlık sonrası

Kufur konusunu bilmiyorum kaldi ki kufuru herhangi bir sebeple de savunmam. Benim soyledigim su, kufur harici triplere girmesi ve isine dort elle sarilmamasi. Fiziki durumu, gezmeler tozmalar.. Ne olursa olsun, sezon basindan beri ele alininca, Icardi pek profesyonel davranmadi bu tabi ana-cocuk-baci-es'e kufur gerektirmiyor ancak elestiriyide sonuna kadar hakettigini dusunuyorum.

Eleştirilerden dolayı bu kadar takacağına ihtimal vermediğim için hakaret üzerinden gittim aslında. Bu adam geçen sene ve bu sezon başındaki performansına kadar dişiyle tırnağıyla hakketti bulduğu sevgiyi. Daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim üzerindeki misyon çok başka. Benim bakış açıma göre de taraftarlar nankörlük ediyor.

%99 tapiyor %1 elestiriyor desek (ki mechul, statta falan zerre tepki yok sosyal medyada sovenlerin gsli olup olmadigi bile belli degil)

Yok yere problem cikariyosunuz adamin kuluple zerre problemi yok

İnstagramdan birşey paylaşmaması yakışmıyor açıkcası.

Sen futbolcusun biz seni neden sevdik? PSG'den o kadar diri geldin ki tek başına şampiyon yapacak kadar iyiydin. Dünya yıldızını almanın şaşkınlığı ve mutluluğu vardı.

Taraftarın sevgisini almışsın bunu haketmek için mücadele etmelisin. Aksini yaparsan duvara toslarsın. 120 yıllık camia kimler geldi kimler geçti. Bak musleradaki iş ahlakına? Adam her maç ve maç dışı çalışmalarla elinden geleni yapıyor saygıyı hakediyor.

İcardi de arkasına bu kadar sevgiyi almışken formdan düşüp eski fizik gücünü daha 30 yaşında kaybetmesi kabul edilecek birşey değil. Klasik güney amerikalı mentali ve türkiyeye gelen yabancı futbolcu psikolojisi (superligi hafife alma) diyelim.

Özet: Taraftar seni iyi futbolcu olduğun için seviyor. İyi olmazsan güzel anılarla uğurlanırsın. Dolayısıyla bunun devamlılığı için çok çalışmalısın bizde sana aşkın olayım demeye devam ederiz. Maalesef futbol böyle birşey...

Son düzenleme:
1708274985373.webp

1708275001213.webp

Bu ne ergenler gibi çıkıp gidiyor. Bir derdi varsa bir derdim var desin bizde rahat bırakalı adamı.

Hayret bir şey.

Nedense çok mutsuz görünüyor gollerde eskiden gözlerinin içi gülerdi şimdi buruk sevinç yaşıyor .

Tuvaleti gelmiş maç sonu altında bir şey aramayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt