Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.640
- 29.097
- 2.993
Saplayıp geçer bu akşam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam hep böyleydi yanı böylede kabul etmek gerekiyor özellikle wandayla evlendıkten sonra özel hayatı hep karmaşık oldu ve sahayada birşekilde yansıdıKufur konusunu bilmiyorum kaldi ki kufuru herhangi bir sebeple de savunmam. Benim soyledigim su, kufur harici triplere girmesi ve isine dort elle sarilmamasi. Fiziki durumu, gezmeler tozmalar.. Ne olursa olsun, sezon basindan beri ele alininca, Icardi pek profesyonel davranmadi bu tabi ana-cocuk-baci-es'e kufur gerektirmiyor ancak elestiriyide sonuna kadar hakettigini dusunuyorum.
Kufur konusunu bilmiyorum kaldi ki kufuru herhangi bir sebeple de savunmam. Benim soyledigim su, kufur harici triplere girmesi ve isine dort elle sarilmamasi. Fiziki durumu, gezmeler tozmalar.. Ne olursa olsun, sezon basindan beri ele alininca, Icardi pek profesyonel davranmadi bu tabi ana-cocuk-baci-es'e kufur gerektirmiyor ancak elestiriyide sonuna kadar hakettigini dusunuyorum.