- 1 Mayıs 2018
- 57.274
- 48.071
- 3.873
Çok güzel 1 şekilde açıklamış reis yav![]()
tirali adamdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok güzel 1 şekilde açıklamış reis yav![]()
Valla hasan ,erdeni ayırıyorum o adamı sindirmeye çalıştıkları günden beri kızıyorum liseli fosiller menfaatçi kitle kizmamin bir sebebide şampiyonluk yolundayizSen de yönetimle kafayı bozmuşsun artık biraz ya. Yakında kırmızı kar yağsa yönetim bakalım ne yapacak diyeceksin sanırım.
sen adam mısıntirali adamdir
sen adam mısın
Adamı sindiren yok ki. Erden Timur görevin başında. Sindiriyor diye bahsettiğin kişiler Boey satışında adamın başarısını övdüler mesela.Valla hasan ,erdeni ayırıyorum o adamı sindirmeye çalıştıkları günden beri kızıyorum liseli fosiller menfaatçi kitle kizmamin bir sebebide şampiyonluk yolundayiz
Montaj olmasa kaç yazar? Kendi öz hakiki unsurunu da mı kaşıyamayacak adam?Video montaj . Eli siyah oluyor dalgaya goturunce dikkat edin.
Video montaj mı bilmem ama adamın taraftar yada oyuncuya yaptığı bir şey değil ki anlık rahatsız olmuş kaşımış veya düzeltmiştir. Hani diğer örnek verdikleri olaylara bir benzerliği yok Sadık diyorlar mesela Sadık'ın videosunda adam direk taraftara doğru dönüp hareketi oraya yaptığını net bir şekilde gösteriyor falan. Hali sahada bile kaydığında bazen çok yukarı çıkar boxer rahatsız olur aşağı çekersin yani.Video montaj . Eli siyah oluyor dalgaya goturunce dikkat edin.
dogruSenden daha adamim
Melo’nun bir mesajı RT yapmasında da bir şey yoktu ya da Arda’nın soyunma odasında tezahürat yapmasında da.Cezalık bir hareket yok ki ortada.