#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen de yönetimle kafayı bozmuşsun artık biraz ya. Yakında kırmızı kar yağsa yönetim bakalım ne yapacak diyeceksin sanırım.
Valla hasan ,erdeni ayırıyorum o adamı sindirmeye çalıştıkları günden beri kızıyorum liseli fosiller menfaatçi kitle kizmamin bir sebebide şampiyonluk yolundayiz

Helal lan İcardi, kuşları şeyiyle ağlatıyor.

Bu saçma görüntüden ceza alirsa ortalığın yikilmasi lazim malca işler

Valla hasan ,erdeni ayırıyorum o adamı sindirmeye çalıştıkları günden beri kızıyorum liseli fosiller menfaatçi kitle kizmamin bir sebebide şampiyonluk yolundayiz
Adamı sindiren yok ki. Erden Timur görevin başında. Sindiriyor diye bahsettiğin kişiler Boey satışında adamın başarısını övdüler mesela.

Allah kimseyi Fenerbahçeli çaresizliğine mahkum etmesin.

Sosyal medyada şunun için yangın çıkarıp ağlıyorlar :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Icardi ceza alır da, acaba biz bu işten ufacık bir fayda elde edebilir miyiz diye çaresizce titriyor herifler. Bu kadar korkmayın lan. Alt tarafı şampiyon olacağız. Her sene yaptığımız şey. Alışmadınız mı hala?

Kendisine şişe firlatan ankaragucu taraftarina nasil soktum demiş kral

Bi sorun yok bnc

Öyle saça böyle tarak. Devamini @Murat Durmaz soylesin ceza almak istemem

6327d501089267d411ccf2813fd42aa3.jpg

Buna da ceza verilirse artik ortaligin inletilmesi lazim. Bu kadar adilik bu lige bile fazla olur.

Video montaj . Eli siyah oluyor dalgaya goturunce dikkat edin.
Video montaj mı bilmem ama adamın taraftar yada oyuncuya yaptığı bir şey değil ki anlık rahatsız olmuş kaşımış veya düzeltmiştir. Hani diğer örnek verdikleri olaylara bir benzerliği yok Sadık diyorlar mesela Sadık'ın videosunda adam direk taraftara doğru dönüp hareketi oraya yaptığını net bir şekilde gösteriyor falan. Hali sahada bile kaydığında bazen çok yukarı çıkar boxer rahatsız olur aşağı çekersin yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt