#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı gelecek sezon muhakkak CL maçlarında bu haliyle yetersiz kalacağına ikna ederek hazırlamalıyız önümüzdeki hazırlık kampı döneminde. Şuanda fiziksel olarak kötü olduğunun o da farkında ama nasıl olsa sonsuz kredi ve sevgiye sahip olmasının güveniyle ve ligde bir şekilde skor yapabilmesinin de etkisiyle fiziksel olarak toparlamadı ki belki de halihazırda lig devam ederken sakatlanabilirim endişesiyle yükleme yapmıyor olabilir. Kesinlikle sezon öncesi kampında PSGden geldiği ilk hâle dönmeli.

Aslında bu sezon şunu gösterdi: yürüyerek oynarken bile as santrforumuz olacak seviyede

Dolayısıyla kendisiyle 10 yıl daha diyorum

sevgili ali , dediklerine binaen ,

sahsen saga sola ekstra efor sarfedip kosmasi taraftari degilim...

aksine, bu tarz- ibrahimovic,fenomen ronaldo gibi -tek vurusla, tek pozisyonla maci getiren ekstrem tipolojilerin ^bu tur genis kredisi saha ici nazarimda hep vardir...

sezonluk / uzun vade baglaminda katki alma babinda bu tur ekstrem ozel golculeri saha da efektif kullanma adina -maharet ve kadro muhendisligi->
cevresine kurulacak kadro nun dogru tipolojiler ,dogru sistem taktik ve dengeli pragmatik sentez kurulumun kilit nuanslar oldugunu oncelik bulurum oldum olasi.....

velhasil , boylesine elit bir golcu nun futbolunun bu caginda bizle olmasinin tadini doyasiya cikaralim. hayirlisiyla sampiyonlugumuzu yine bu baslikta icardi sarkilari ve goruntuleri ile kutlamamiz temennisiyle...

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar.

Bugün daha 5 dk önce alışveriş merkezinde küçük kreşe giden bı çocukla annesi konuşuyordu. Çocuk ben icardiliyim Eymen Beşiktaşlı biz onları yeneriz diyip durdu. Fenerbahçe Beşiktaş icardi. Adımız icardi kaldı.

Yaz kampını boş geçmez
Kendine iyi bakar
Etrafında topun değerini bilen tipler oynar
Sakatlık sıkıntısı yaşamazsa

Ligimizde 50 gol 30 asist gibi performanslar verebilir sıfır şaka

malesef 8taş denilen 🍍 bahçe salıncağındski ekip oyuncumuzu sakatladı. kendisi de farkında tam performans veremediğinin. ancak bunun bu noktaya gelmesi de yine teknik ekibin ve kendisinin hatası. sakatsan bu kadar uzun süre iğne ile oynamayacaktın.

artık olan oldu. prime golcümüz, ve onun gibi prime bi ziyech var. bakıyorum da forumdaki 🍍 bahçeli şikeciler bu ikisini de gönderme planları yapıyor. yok öyle bir dünya.

Bize pasla dayı lazım olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

66 maçta 48 gol ve 19 asist. Bu ne be abicim

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Son haftalarda ayakta durabilmesi dileğiyle zira ayakta durması bile şampiyon yapmaya yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt