GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 356

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
416,8K
Sayfa
356/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes savunulur bu sekilde

Adamlar kanatlari iyi kapatti baris napsin

Orta sahada tempolulardi icardi mertens yardim etmedi demirbay napsin

Top gelmedi igrenc bi savunma yolu icardiyi

Bi acayipsiniz
Ben artık net olarak sakatlığının ne olduğunu bilmek istiyorum. Her formsuz adama sakat mı diyor hoca? Demirbay'a da dedi bu hafta için.

Bjk sakatlığından beri aynı. 1 maçlık bir şey değil
Evet fizik sorunu takımın genel bir sorunu gibi ama Icardi ye bağlantı bile kuramıyoruz ki Uğurum Mertens de olmayınca tamamen kopuyor takım oyunundan bu Icardi yi Icardi yapan zaten boxun içinde topla buluşturmak ama beceremiyoruz işte. Hatta bence şöyle bu sezon itibarıyla oyununa orta sahaya gelip top dagitmak gibi bir skill de ekledi önceki yıllarda yapmıyordu bunu ne Inter de ne de PSG de

öyle bir sakatlık ki aylardır 11 çıkıp her maç 90 dk oynayabiliyor ama sezon bitince 3 ay dinlenmesi lazımmış sonra geçecek

çocuk kandırıyolar sanki cidden neyse
10 m bonservis veren varsa yollayalım derim. Herkes cezahasında topla buluşturamıyoruz diyor aybı şeyler falcao için de deniyordu. Bu adamda çok ciddi fizik kalite sorunu var. Bu sorun da direkt mentalinden başlıyor. Sıkılmış bi görüntüsü var

10 m bonservis veren varsa yollayalım derim. Herkes cezahasında topla buluşturamıyoruz diyor aybı şeyler falcao için de deniyordu. Bu adamda çok ciddi fizik kalite sorunu var. Bu sorun da direkt mentalinden başlıyor. Sıkılmış bi görüntüsü var
Aidiyetinden yana şüphem yok dediğim gibi ama çalışmayı sevmediği ve tembel olduğu aşikar.

Elinde olsa sadece maçtan maça gelir.

Evet fizik sorunu takımın genel bir sorunu gibi ama Icardi ye bağlantı bile kuramıyoruz ki Uğurum Mertens de olmayınca tamamen kopuyor takım oyunundan bu Icardi yi Icardi yapan zaten boxun içinde topla buluşturmak ama beceremiyoruz işte. Hatta bence şöyle bu sezon itibarıyla oyununa orta sahaya gelip top dagitmak gibi bir skill de ekledi önceki yıllarda yapmıyordu bunu ne Inter de ne de PSG de
Batşuayi ile Icardi'yi değiştirsek maçı biz alırdık. Topla buluşturamıyoruz işi büyük bir yalan. Cagne Falcao döneminden beri çoğu forvet için söyleniyor.

Topla buluşması için boşa kaçması lazım sürekli hareketli olup kendini göstermesi lazım markaj yediğinde 18 den çıkıp geride boşluk açması lazım.Durağan oynayan forvete top atmak her maç mümkün olmaz.Kilidi çözülmüş maçta rakip dağılmışsa boşta da dursa top gelir ama sıkı disiplinle kapanan dişli rakibe durduğun yerde beklersen ya da ofsaytta dolanırsan top gelmez.
İcardinin bu haline yeterli diyen gelecek seneki başarısızlığa hazırlasın kendini.Geçen seneki gibi olmalı fizik durumu ama ondan önemlisi adamın isteği motivasyonu hırsı hiçbirşeyi yoktu sahada beden orda kafa başka yerdeydi.
10 Bons 10 a yakın maaş ile oynayan bir oyuncudan bundan fazlasını beklemek herkesin hakkı.

Batşuayi ile Icardi'yi değiştirsek maçı biz alırdık. Topla buluşturamıyoruz işi büyük bir yalan. Cagne Falcao döneminden beri çoğu forvet için söyleniyor.
IMG_1674.webp

IMG_1675.webp

Çok ilginç bir istatistik var Ugurum. Mertens olmayınca Icardi de olmuyor. Bu ikilinin performansı paralel bir şekilde bütün sezon boyunca birbirine bağlı. O yüzden bağlantı argümanı bence gayet geçerli.

Daha doğrusu bana göre oyunumuzun en büyük etkeni direkt olarak Mertensin performansı. Mertensin performansını etkileyen iki isim de Demirbay Torreira performansı. Torreira süpürmekle uğraşırken Kerem Mertensin oyununa direkt etki ediyor. Kısacası Demirbay kötü Mertens kötü Icardi kötü oluyor bana göre.

Ekli dosyayı görüntüle 244293
Ekli dosyayı görüntüle 244294

Çok ilginç bir istatistik var Ugurum. Mertens olmayınca Icardi de olmuyor. Bu ikilinin performansı paralel bir şekilde bütün sezon boyunca birbirine bağlı. O yüzden bağlantı argümanı bence gayet geçerli.

Daha doğrusu bana göre oyunumuzun en büyük etkeni direkt olarak Mertensin performansı. Mertensin performansını etkileyen iki isim de Demirbay Torreira performansı. Torreira süpürmekle uğraşırken Kerem Mertensin oyununa direkt etki ediyor. Kısacası Demirbay kötü Mertens kötü Icardi kötü oluyor bana göre.
Orta sahada Kaan-Torreira oynadığında da Icardi aynıydı ama neyse. Adana maçı 9.4 gözüküyor ama o maçta 2 paralık top oynamamıştı yine.

Biri beyefendiye Şampiyon olamasak sezonu 2-3 hafta önce açmak zorunda kalacağımızı anlatırsa belki zaten düşündüğü tatilini kısaltmamak için kaleciler kadar mesafe katetmez maçlarda.
Kendini şikebahçe maçına hazırlıyor dedik kaç haftadır ama en kötü performansı o maçta gerçekleştirdi.
Biraz kıpırdaması yeterli zaten

Sakat olduğuna inananlar yusuf demirinde koca 1 sezon her maç öncesi antrenmanda hafif sakatlık yaşadığı için kadroya alınmadığı açıklamasına da inanıyodur

Gözünü hala açamayanlar,aşkın olayım dinleyip kendinden geçenler falan görüyorum lütfen yapmayın

Bu ikardi o ikardi değil

Burası da dingonun ahırı değil

Penaltı boş kale falan kaçırırsan kötü konuşulur attığın bütün goller unutulur bilesin Taşşardi bey hep de öyle hatırlanırsın kaza olursa.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt