#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitti heralde gecmis olsun, cöp bi sezon bizi bekliyor, 99nrli hikayesinide silmis!

Icardi ağabey Tostos'u mat etmeye mi çalışıyor acaba. Erden ağabeyi bir şekilde ikna edeceksin yoksa beni unut mu diyor. Yeter artık aşkından ölelim mi be adam :love::love::love::love:

Giderse çok üzülürüm ama şaşırmam. Böyle başkana böyle yöneticilere böyle divan üyelerine müstahaktır. Olan taraftara olur. Yine en çok taraftar üzülür.

2 senelik muhteşem sinerjiyi 10 günde çöp ettiler hakikaten. Bu ya çok büyük bir kibir ya da çok büyük geri zekalılık eseridir. Fırıldak ali'nin 2 senedir yapmayı başaramadığını kendi içimizdeki hainler başardı.

erden timur yüzünden gidecek kadar da mal değildir herhalde

yönetici sonuçta o kadar da önemsemesin yav

giderse gitsin yazanları görüyorum..

ufak bir şey söyleyim : 2018'de gomis ayrıldıktan sonra onun boşluğunu 4 sene sonra tekrar gomis ile doldurduk..

Kulüp içindeki tripler cidden sıktı ustalar. Giden gitsin, kalan kalsın.

Herkes parasına bakar, Erden de Icardi de.

Anlaşamadıysa gitmesi normal, hayat böyle. İş yerinde anlaşamadığınız insanlar varsa gitmeniz gayet normal.

Icardi de istiyorsa gidebilir, sanki bizi beleşe şampiyon yaptı da ''bu adam gs için neler yaptı'' deniyor.

Adına tüm ülke şarkı söyledi, parasını tıkır aldı. İstediği zaman tatilini yaptı. Ee zahmet olmazsa karşılığını alalım yani.

Futbolcu bunu yapamaz. Bu her şeyden önce kulübe ve taraftara ihanettir. Erden Timur haksızlığa uğramışsa da onun avukatlığını yapmak ve mevcut yönetime cephe almak profesyonel bir futbolcunun yapmaya hakkı olan bir şey değil. İyi bir profesyonelse, maaşının karşılığını vermek için elinden gelenin en iyisini yapmalı. İyi bir futbolcuysa, kulüp ve taraftar için sahada herşeyini vermeli.

Kampa bu sene de geç katılırsa bendeki kredisi bitmezse de çok azalır.
Sana mı kalıyor kimi savunup, savınmayacağı.
Neymiş futbolcu futbolunu oynasın. Bu adamı ikna edip, getiren adam ayrılmaya zorlanıyor.
Taraftar da taraftarlığını yapsın o zaman sadece. Gitsin maçta takıma destek versin, ürün alsın ama kimseyi eleştirmesin.

Süper kupada bejekeye saplayinca bu gidiyor gidecek diyenlerde saplayacak şüphesiz

Oğlum herif şevhet, keyif ve sex tanrısı gibi birsey böyle adamları sadece hoca ile pohpohlayıp moda getiremezsin.

Yònetime bakıyor lise müdüriyeti gibi şuan kime neyi anlatsın? Erden iyi lider ve arkadastı çogu gelenegimizi de eminim ondan ögrenmistir.

Dursun'nun giyimi, kusami ve mimikleri adamin tüm sevkini kiriyordur. Aile sirketlerinde, müdurler bir nebze iyiyse kaprisli patrona ragmen orada calismaya devam eder insanlar.

Erden gelmezse icardinin diğer bir futbolcudan farki kalmaz. Ona kendini özel ve degerli hissettiren erden timurdu. Olasi transfer listesini bile adama paylasip ona danisiyordur. Simdi icardinin gorecegi muameleyi hayal edin..

Arjantine de yakin diye abd yapabilir

bence de gidecek ya. adamın ikna olduğu projenin kurucusu, iftiralar atılarak, mobbing yapılarak kulüpten gönderildi resmen.

prostatlılar! gs pilav gününde artık birbirinizin ağzına coşkuyla pilav verebilirsiniz.

süper giden bir projeyi bombok ettiniz.

1920 model pırıl pırıl kafalarınızla hep böyle devam edin.

ne zaman gs bir sinerji yakalarsa, müsebbibi kimse hemen aforoz edin. aman sonra gs adasında bedava pilavınızı falan keserler mazallah.

nereye gidiyor beyler max duygusala vurmayın .

kontrat var - onu geçtim hayvan gibi tapılan bir yerde...niye o taraftar kitlesini etkilesin.

yönetime mesajdır bu.

çok açık.

nereye gidiyor beyler max duygusala vurmayın .

kontrat var - onu geçtim hayvan gibi tapılan bir yerde...niye o taraftar kitlesini etkilesin.

yönetime mesajdır bu.

çok açık.
icardi "ben gitmek istiyorum" derse, gider. bonservisi olsa ne olacak? satmayıp kadro dışı mı bırakacaksın? eee yine gitmiş oldu işte? hatta para kazandıramadan gitmiş oldu.

taraftar için de bir duygusal veda açıklaması yapar, erden timur'a yapılanlar yüzünden olduğu ile ilgili, biter o iş de.

bu saatten sonra yönetime mesaj verse ne olacak? erden timur geri mi gelecek? yooo.

basbayağı gitti adam işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt