#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6c5dad3f15e41a932e59f2ff9c3b06d0.jpg

Tam 2 sene geçmiş. Ne gündü ama

Kafam karıştı? Veda mı sevda mı?

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

ulen Cİro gibi bunu çocuklarda gözümüzün önünde büyüdüler şaka maka he.
vay be

İcardi bizi ne kadar sevse de kopmaz diyemiyorum.

Bu adam resmen çocukları için yaşıyor. Kızları onun her şeyi. Wanda yüzünden de göremiyor kızlarını. Bu yüzden Arjantin'e dönmek ister mi bilemedim.

Bir kız babası olarak zor bir karar gerçekten. Bana sorsanız kızımı tercih ederdim. Kızımı görmeden uzakta bir hayat yaşamak istemezdim.

Bu yüzden karısına içimden neler neler diyorum. Bu kadar çocuklarını seven bir adama bu yapılmaz.

Umarım bizden ayrılmaz. Bir an önce çocuklarına kavuşur. Oğlanlar kadında kızlar İcardi'de kalsın işte.

26:26’dan sonrasını izleyebilirsin Cengiz kardeş.

:asd:

Attığın yayıncı oturduğu yerden senaryo yazarak bunları sık sık yapan biri. Makaradan başka bir şey değil orda dedikleri. Madem bu kadar ciddiye aldın, Osimhen geldiği zamanki yayınını izle zaten orda geyik döndüğünü anlarsın.

Aynı şeyleri arkadaş ortamında Fabrizio şu tweeti attığında yaptık misal Arabistan yapmazsa bizde diye. Bu bizi transfer konusunda referans alınacak biri yapmıyor ama.

İcardi'ye gelirsek, bu sezon sonu gidecek yüksek ihtimalle. Çok erken bir kopuş olursa devrede bile gitmek isteyebilir. Fakat bunu H. Kaşıkçı gibi birini referans alarak demiyorum, kendi düşüncem.
*Geçen yıl şampiyonluk sonrası şöyle bir açıklaması da vardı.

:asd:

Attığın yayıncı oturduğu yerden senaryo yazarak bunları sık sık yapan biri. Makaradan başka bir şey değil orda dedikleri. Madem bu kadar ciddiye aldın, Osimhen geldiği zamanki yayınını izle zaten orda geyik döndüğünü anlarsın.

Aynı şeyleri arkadaş ortamında Fabrizio şu tweeti attığında yaptık misal Arabistan yapmazsa bizde diye. Bu bizi transfer konusunda referans alınacak biri yapmıyor ama.

İcardi'ye gelirsek, bu sezon sonu gidecek yüksek ihtimalle. Çok erken bir kopuş olursa devrede bile gitmek isteyebilir. Fakat bunu H. Kaşıkçı gibi birini referans alarak demiyorum, kendi düşüncem.
*Geçen yıl şampiyonluk sonrası şöyle bir açıklaması da vardı.

Ok eleman genelde kolpa yapıyorsa bilemem çok izlediğim biri değil ancak Osimhen adana 70.dk’da ve söyleyiş tarzı bilgisi olduğu konusunda bende bir görüş oluşturuyor.

Vel-hasıl kelam umarım Icardi Okan’dan dolayı mutsuz değildir ve orta yol bulunur, eğer böyle birşey var ise.

Ulaa adam geldiği günü, bir nevi yıldönümü edasında kutlamış, sevgi ve aidiyet duyduğunu, minnettar olduğunu bir yazıyla pekiştirmek istemiş.

Ne ayrılığı.

Osimhen'den bağımsız gitmesi gerekiyor zaten. Bizim önce young boys, s.prag, kopenhag gibi takımları yenecek bir oyuna ve kadroya sahip olmamız gerekiyor, ondan sonra bir oyuncuya 10 milyon Euro veririz.

Masallardan daha güzel 2 sene geçti. İyi ki geldin, iyi ki Galatasaraylı Mauro İcardi oldun. Seni çok seviyoruz 🥹u8y33f.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt