Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.144
- 66.277
- 4.843
Bari çoluğu çocuğu getirmeye gitmiş olsun en azından. Tatilse hoş değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaşırtmadı kralDirek havalimani gitmiştir. Gelir birkaç saate uçak fotosu. Dünyanın en rahat futbolcusu.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adı kerem aktürk olsa 7 ceddine sövülüyordu şu anayar olmaya basladım
attıgı storyde fırma ve yetkilisini etiketleyıp reklam yapmısAdamın kafasında maç sonu uzamak varken sahaya odaklanmaması da anormal değil gibi.
keremin asistleri yedi bu adamAdı kerem aktürk olsa 7 ceddine sövülüyordu şu an
Olm sen ne anlatıyon yok fransa, italya, firma reklam falanattıgı storyde fırma ve yetkilisini etiketleyıp reklam yapmıs
#reklam yazmamıs ama 500 bin tl cezası var
sikayet etmeyelım

ne biçim keremcisin. Kerem icardi canım benim diyor sen ne diyorsun adamakeremin asistleri yedi bu adam
Adam çocuklarını seviyor kardeşim, istediği zaman gider ne olmalı floryaya gidip taraftar ayini yapıp donra taraftardan izin isteyip mi gidecekti.Aha binmiş bile uçağa. Maçtan sonra koşa koşa gidiyordu üstünü başını giyinmiş halde. Ne kadar büyük topçu olursan ol takıma saygısı olmayan topçu istemiyorum
kerem akturkoglunun macı sis dolayısı ile ertelendiOlm sen ne anlatıyon yok fransa, italya, firma reklam falan![]()
nere diyor renktaşne biçim keremcisin. Kerem icardi canım benim diyor sen ne diyorsun adama
Telefon etmiştir story mi her şey. Kerem kick yayınında daha geçen gün konuştum dedi icardi ilenere diyor renktaş
aslında sitem etti keremde anlamadı millet
adamın arkasından bi story veda paylasımı bile yapmadı o kadar asistini yedi