#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari çoluğu çocuğu getirmeye gitmiş olsun en azından. Tatilse hoş değil

Aşktan gozum kor ulan! Isterse kendi kalesine atisn! Çom seviyorum! 100 milyon param olsun feda olsun! Abla cok seviyorum!!!!

Acik ara takimin en kotu oyuncusu su anda. Ne kadar sevsek de artik yedek bekleme zamani geldi.

Geçen senelerde Maç'tan sonra gidiyodu tatile.Goller'i atamayacağı zaman eleştirilir normal de adama top gelmiyo.Takımın oyun anlamda 1 sıkıntısı var.Takımda Kral'ın olması bizim için 1 şans.Osimhen varken de rakipler çokça kez şut çekti.Ki Osimhen'de devre arası gidebilir Psg ve Chelsea forvet arıyo.Batshuayi'ye de 1. forvet verilmez yedek olur..

Aha binmiş bile uçağa. Maçtan sonra koşa koşa gidiyordu üstünü başını giyinmiş halde. Ne kadar büyük topçu olursan ol takıma saygısı olmayan topçu istemiyorum
Adam çocuklarını seviyor kardeşim, istediği zaman gider ne olmalı floryaya gidip taraftar ayini yapıp donra taraftardan izin isteyip mi gidecekti.
Muhtemelen ailesini de alıp gelecek.

Yeter artık yav şu her olayı eleştirme vaziyetinden bir çıkın

Sezona çok fit başlamıştı şu sakatlık mevzusu kötü oldu o süreçten önce oyun içinde çok daha etkiliydi. Milli arada fiziksel olarak tekrar sezon başındaki seviyesine dönerse çok etkili olacaktır ama Osimhen varken bu ikiliyi birlikte kullanma mevzusu hep bir sorun oluşturacak. Icardi fizik kalitesini arttırırsa ligde çift forvet olabilir ama elbette şu haliyle çift forvet olması çok zor.

Hiçbir yerde alamayacağı parayı ve göremeyeceği sevgiyi gördüğü camiaya ayıp ediyor. Kötü oynama hakkı vardır, özel hayatında bazen sorunlar olduğu içinde idare de edilir ama fiziksel olarak uzun süredir bu kadar kötü olma hakkı yoktur. dün son paylaşımına ''toparlan'' mesajları atan insanları bile takmamış ki adam extra çalışmak yerine direkt tatile kaçıyor. Ağır maaş yükü ve kendine bakmaması yüzünden sezon sonu güzelce vedalaşmak gerekiyor. Osimhen ve ıcardiden 16 milyon euroluk bir maaş boşluğu olacak. O maaş boşluğuna Avrupa'da formda dinamik bir forvet çekebilir her türlü.

osimhenın yedegi yapıp sezon sonunda arabistana satarsak cok mu vefasız oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt