#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jet story si geldi. Abi hiçbir şey yapma dinlen en azından ya. Tövbe estağfurullah.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezona çok iyi başlamıştı ama iki maçtır dökülüyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bi dk beklememiş abi duşunu almış direk vın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

60 kilo mu olsun istiyorsunuz
IMG_8140.webp

Kesin 1-2 gün fazladan izin almıştır.
İlk antrenmanda olmaz bence.

Bunu Mostafa zamanında da söylemiştim, bizden önceki takımında attığı golleri izlediğimizde adamda mermi gibi kafa şutları vardı, ceza sahası içinde roket atıyordu adeta. Bize gelince balonla oynar gibi oldu, yumuşadı vuramaz hale geldi. Çünkü adamı 90 dakikada 1 ya da 2 kez topla buluşturabiliyordukk anca. Hadi o kadro kötüydü.
Bu kadro da mı kötü anlamıyorum ki. Elinde Icardi gibi birinci sınıf bir ceza sahası golcüsü var. Penaltı noktasınn gerisinden kafa golü atmadı mı? 18 içinde en tehlikeli adam bu değil mi?

Sıkıntı şu ki
1. Ceza sahasına giremiyoruz. Girdiğimiz zaman da kimsenin gözü Icardi'yi aramıyor. Dikkat edin adam daima kendisini en uygun en boş yere atıyor ama kimse oralı değil.
2. Bencil oyuncumuz çok. Bitiricilik herkese nasip olmayan bir yetenek. 50 şut çekip 2-3 gol atmak sizi golcü yapmaz ama bizim kanatlarımız, ofanslarımız nedense her fırsatı bulduklarında ya şut çekiyorlar ya da topu ölü bölgeye göndermeyi meziyet sanıyorlar.
3. Orta açamıyoruz. Kanat, bek, 10 numara kim olursa olsun orta açamıyoruz. Rastgele topu şişiriyorlar sadece. Son maçta isabetli orta sayımız 32'de 9. Bunların da hiç biri Icardi odaklı değildi.

Şimdi yine söylüyorum, Osimhen de aynı sonu yaşayacak bireysel bi yere kadar

İyi niyetli olabilir, bizi seviyor olabilir eyvallah, kaliteli bir topçusun ama fiziksel olarak ezilen bir forvet istemiyorum ben takımımızda

Bizi şampiyon yapacak olan oyuncuya haddinden fazla tepki var. Takım olarak kotuyuz

Nereye giderse gitsin, ama bireysel çalışsın. Her oyuncu için geçerli bu. Hem gezsinler, hem çalışsınlar. Yeterli değilse 11’de çıkmasınlar. İcardi şu an 11’de çıkmamalı. Takım kimyasını bozmaktan başka işe yaramıyor.

Calismak yok mu? Yok
Her firsat Arjantin mi? Evet
O zaman kusura bakma Osimhen bu takimin ilk santraforu. 75+ dakikalarda belki sans gelir. Cift santrafor vs hic kafa bulandirmaya gerek yok bundan sonra.

75 de 80 de çıkınca trip atıyor icardi
Ziyech kadroya alınmıyor
Zaha yollandı
Hoca bu sene Erden Timur gidince bocaliyor sanki aidiyet eksikliği baş göstermiş gibi sonumuz hayrolsun

Kıskanıyorlar seni kendileri gezemiyor diye tatillerde. Beğenmeyen takip etmesin instasını

Bu insanlar kendileri tatile çıktığı zaman, işten arandığında ya bi rahat verin diyenlerdir.

Forumumuz bile gerekli mesajı vermiş.

Ekran Resmi 2024-10-07 10.51.04.webp

Kimsenin derdi adamın tatil yapıp yapmaması değil. Bu maç temposunun arasında bu yolculuk temposunu da eklemesi profesyonel bir sporcu için akıllıca bir iş değil. Sonucu da sahada görünüyor zaten fiziki üstünlük kurabildiği hiç bir savunma oyuncusu yok.

Icardi Air , yine nerelere uçtun, biraz dinlenmene ve antrenmanına bak, temponu yukarı çek be adammmm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt