Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.621
- 4.907
- 673
asıl vefasızlık onu baron yapanları hiçe saymaktırosimhenın yedegi yapıp sezon sonunda arabistana satarsak cok mu vefasız oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asıl vefasızlık onu baron yapanları hiçe saymaktırosimhenın yedegi yapıp sezon sonunda arabistana satarsak cok mu vefasız oluruz
asıl vefasızlık onu baron yapanları hiçe saymaktır
herif ucmus hemen
1 gün ekstra olur 5 gün izin kullanır icardi4 gün izin verilmese de özel izinle giderdi en azından adil davranmis
ben türk değilim
allah cezanı versın o haldeben türk değilim
varsa verirallah cezanı versın o halde
osimhenın yedegi yapıp sezon sonunda arabistana satarsak cok mu vefasız oluruz
İşte o gezmeler gol atarsan performans verirsen konuşulmaz ama patlarsan konuşulur herkesin gözüne batar haklı olarak. İcardi de bunu bilir eleştirilmesi de çok normal. Performans verince yine öveceğiz elbet İcardi bu sonuçta kim olduğunu neler yapabileceğini biliyoruz.Yav 1-2 gol tıklasa iyi eğlenceler diye arkasından su dökülür. Şu an takım olarak formsuzuz, yarın öbür gün toparlarız ver elini yine 10-15 maçlık galibiyet serisi. Biraz sabır yahu, herif geçen sezon sakat sakat oynadı kendini parçalada aidattan bahsediliyor insta storysini baz alıp
Aidatı olmaması normal adam villada yaşıyor.aidatı yok bir kere
Bende villada yaşıyorum ama aidiyetim varAidatı olmaması normal adam villada yaşıyor.
burjuvaBende villada yaşıyorum ama aidiyetim var