Bunu Mostafa zamanında da söylemiştim, bizden önceki takımında attığı golleri izlediğimizde adamda mermi gibi kafa şutları vardı, ceza sahası içinde roket atıyordu adeta. Bize gelince balonla oynar gibi oldu, yumuşadı vuramaz hale geldi. Çünkü adamı 90 dakikada 1 ya da 2 kez topla buluşturabiliyordukk anca. Hadi o kadro kötüydü.
Bu kadro da mı kötü anlamıyorum ki. Elinde Icardi gibi birinci sınıf bir ceza sahası golcüsü var. Penaltı noktasınn gerisinden kafa golü atmadı mı? 18 içinde en tehlikeli adam bu değil mi?
Sıkıntı şu ki
1. Ceza sahasına giremiyoruz. Girdiğimiz zaman da kimsenin gözü Icardi'yi aramıyor. Dikkat edin adam daima kendisini en uygun en boş yere atıyor ama kimse oralı değil.
2. Bencil oyuncumuz çok. Bitiricilik herkese nasip olmayan bir yetenek. 50 şut çekip 2-3 gol atmak sizi golcü yapmaz ama bizim kanatlarımız, ofanslarımız nedense her fırsatı bulduklarında ya şut çekiyorlar ya da topu ölü bölgeye göndermeyi meziyet sanıyorlar.
3. Orta açamıyoruz. Kanat, bek, 10 numara kim olursa olsun orta açamıyoruz. Rastgele topu şişiriyorlar sadece. Son maçta isabetli orta sayımız 32'de 9. Bunların da hiç biri Icardi odaklı değildi.
Şimdi yine söylüyorum, Osimhen de aynı sonu yaşayacak bireysel bi yere kadar