#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niyeti iyi adam ilk fırsatta özel uçağa atlayıp tatile kaçmaz, kalır 10 milyon maaşın, 1 sene takıma katkı vermemenin bedeli için hayvan gibi çalışır. Romantik duygularla maziye takılıp kalırsan böyle olur işte. Belki gün gelecek Osimhen de yatmaya başlayacak. O zaman onla da yollarını ayıracaksın.

Zaten bütün olay sakatlik dan sonra aylarca türkiye disinda kalmasiyla basladi, kilo sorunu ile geldi geri. Sonta kac ay antreman yapti ama belki bu süre icinde 2-3 kilo atti , bir insan kebdine bakamiyorsa o vakit veda zamani gelmistir.

:D
Resim

Şaka bir yana Osimhen Afrika kupasında gideceği için iyi bir forvet şart bu takıma
Forvet,kanat, ortasaha, stoper çok topçu lazım. Herkes bizim kadro iyi diyor ama elle tutulur yedek yok, yedekten maçı çevirebilecek tek adam yoktu bu maçta yine. Fb'nin kadro çok daha geniş

Osimhen ve barış varken neden ilk 11 başladığı hakkında bir fikir bile yürütemiyorum.

İlk 11 başlamalı mıydı belki evet o da osimheni dinlendirip diri bir şekilde 45 dakika çıkarması için
Orta sahada ayı bağırıyorken yanındaki adama aciz herifler varken
Barış-Osimhen-İcardi-Sane gibi topu almaktan bu kadar uzak herifleri sahada zorlu ş.ligi maçından sonra direkt başlamak intihardı.

Kendisi intihar ettiği gibi icardi, sane ve barışı da uçurumdan aşağıya sürüklüyor.

Zaten bütün olay sakatlik dan sonra aylarca türkiye disinda kalmasiyla basladi, kilo sorunu ile geldi geri. Sonta kac ay antreman yapti ama belki bu süre icinde 2-3 kilo atti , bir insan kebdine bakamiyorsa o vakit veda zamani gelmistir.
Muhtemelen taraftar sevgisine güvenip beni her şartta desteklerler, sağlıklı spor bilinciyle hem oynar hem sözleşmeyi kaparım diye düşündü ama burası Galatasaray taraftar bir iki maç sana o krediyi verir ama üçüncüsünde hesabı keser.

Muhtemelen taraftar sevgisine güvenip beni her şartta desteklerler, sağlıklı spor bilinciyle hem oynar hem sözleşmeyi kaparım diye düşündü ama burası Galatasaray taraftar bir iki maç sana o krediyi verir ama üçüncüsünde hesabı keser.

Krediyi yedi bitirdi -'den yiyor şu an hatta.

Taraftarın bir kısmından bayadır da tepki var ama etkisi olmamış. Futbol bir topçuyu bırakırsa kolay dönmez artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt