#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendinden daha güçsüz takımları çözemiyor.

Hocaları değiştir selçuk çöpü bile bu maça 2 forvet çıkmazdı.
Sadece çözemiyor değil çözücü oyuncu konusunda eli kısıtlı ve baş müsebbibi de kendisi. Kadrom yeterli dedi oyuncu aldırmadı.

Elindeki kadroda top yapabilen inceci yeri geldiğinde de oyunu öldürebilen bir tek yunus vardı, o da gitti

Hep aynı tip oyuncu grubuyla bir yere kadar

Takımın kadro mühendisliği sıkıntılı

başlık içerisinde sarfedilen sözler biraz fazla AĞIR değil mi sizce

13. olmuş takımı alıp kulübü bu noktaya getiren adam icardidir

adam en büyük sakatlığı geçirmiş, koca bi sezon oynamamış. hayret bişey doğrusu

dediğim gibi hoca iyi niyetli performansı artsın başka bir kulüpten iyi sözleşme kapsın diye vefalı düşünüyor olabilir ama bu maçta net gördük artık galatasaray seviyesinde değil. icardi'ye verilecek maaşı lookman'a bağlarsın. morata gibi isimli veya genç yırtıcı bir forvet getirirsin. batshuayi gibi bir oyuncu bile fark yaratır. icardi ne 10 ne 9 oynayabilecek çeviklikte. tek vuruşluk oyuncu olmuş.

Bu akşam bence kendisinin de benim gibi umudur kırılmıştır. 32 yaşıda bağ koparında böyle olacağı aşikardı.
Rodri boşuna sahanın ortasında boş boş bakmıyordu.

İcardi kalıp oynayacaksa takımın onu rahatlatıcı olması gerekmekte. Herkes ağam paşam modunda olduğu senaryoda ise icardi de diğerleriyle birlikte yük olur.

başlık içerisinde sarfedilen sözler biraz fazla AĞIR değil mi sizce

13. olmuş takımı alıp kulübü bu noktaya getiren adam icardidir

adam en büyük sakatlığı geçirmiş, koca bi sezon oynamamış. hayret bişey doğrusu
Zaten suç bu arkadasta değil hocada.

herkes diyor ki OB kendisinden korkuyor vs.

hayır korku değil VEFA var ortada

Seferoviç'ten devam etsek Valerien Ismael ve Fernando Santos arası Bjk hocalığı yapardı kısa dönem

2 aydır bende elimden geldiğince söylemeye çalışıyorum bu adamın kariyeri bitmiş artık üzerinde ısrarcı olmanın manası yok diye ama hocamız ve duygusal taraftarımız maalesef bize bu ısrarı sonucunda zarar veriyor inşallah bu maçla anlaşılmıştır. Bu adam sadece evde oynadığımız maçların son 15 dakikasında oynayabilecek durumda artık. Sırf bunun için de milyon Euroluk maaşlar artık ödenemeli

Biz niye vefalı olacağız yaa

Senede 10 milyon euro alan adam vefalı olsun

1 sene parasını ödedi bu kulüp sözleşmesini dondurabilirdi

Ayrıca vefasızlık olarak ne yaptı taraftar ona bugüne kadar

Vefa işinin bir sınırı olur

Ahmaklık ile vefayı ayırın derim

GS ahmak bir camia değildir

Adam beni oynat diye Okan hocanın alnına silah dayamıyordur bence, suçlamak gereksiz. Okan hocam hatalarından ders çıkarmayı biliyor, bu sorunu da çözecektir.

Büyük ihtimalle ben hazırım diye ilk 11 için teknik ekibe psikolojik baskı uyguluyor. Oynarım ederim falan diyor. Bizim teknik ekip dediğimiz laleler de baskıya boyun eğiyor. Antremanda iki tane gol atınca gaza geliyor. Bir taraftan Osimhen'i de kıskanmaya başladığını düşünüyorum. Tam hazır hale gelmeden oynatın beni oynatın diye tutturuyor herhalde. Kendisini takımdan üstün görüyor. Ben bugün 90 dakika sahada olmasını başka türlü anlamlandıramıyorum. Hocada da kendisinde de büyük hata var.

Yok abi bugünkü mevzuyu kabullenemiyorum ben yahu. Icardi'nin Galatasaray kariyeri bugün itibari ile bitti sanırım ama bitmediyse bile benim kendisine olan sabrım sevgim tükendi sayılır. Icardi konusunda bugün itibari ile tamamen kırıldım. Ben bu adamı artık bu takımda görmek istemiyorum.

Adama küfür hakaret etmenin bir anlamı yok. Şu an takımın forveti osimhen kanadı saneyse bu adam sayesinde. Sene sonunda muhtemelen yolları ayıracağız ama benim bu forma altında gördüğüm en klas golcüydü kendisi. Karısıyla yaşadığı saçma sapan dramalar ve üstüne gelen sakatlık sonrası toparlamasını pek beklemiyodum sezon sonuna kadar katkı veremese bile güzel bir şekilde uğurlanmayı hakediyor aynı Muslera gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt