#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'nın Kiev maçını unutmamalı futbolcular. Tek diyeceğim odur. Bir ara Allah gibi olan adamdı Muslera Galatasaray için.
Lionel messi bile kendi seyircisi tarafından ıslıklanmış bir futbolucu o yüzden musleraya şaşırmıyorum. futbolda dünün olmadığını bugünün olduğunu unutmamak lazım hele başarıya odaklı takımlarda oynuyorsan

tam olarak seçmek zorunda kaldığımız dönemlerdeyiz
Şaka 1 yana zor 1 sakatlıktan döndü.Hadi diyelim fiziğine iyi bakmadı ona 1 laf yok Mancester city'de Rodri fiziğine iyi 1 şekilde bakmış 1-2 Maç kendini zorladı sakatlandı.Toparlanması için zaman verelim kendisine..

Icardi bitmistir, yedek santrfor lazim bu takima. Su yaptiklari ayip gercekten her seyin otesinde saygisizlik.

Ne olursa olsun 2 sene özellikle ilk sene sırtında taşıdı adam bizi. Kötü bir şekilde ayrılmamalıyız. İcardi'nin de ilk 11 oynayacak fiziksel seviyeye asla ulaşamacağını benimseyip yedek golcü olmayı kabullenmeli

Evet sakatlıktan önceki haline dönmeyi başardı gerçekten. Ama zaten sorun da bu. Tottenham maçına kadar geçen sene başında İcardi için yapılan eleştiriler yine bu yöndeydi.

İcardi'yi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz, ancak İcardi'nin geçen sene başındaki performansı da bu senekiyle neredeyse aynı. Daha öncesine gitmesini, 2 sene önceki haline dönmesini ümit ediyordum ancak görünen köy de kılavuz istemez.

İcardi sene sonuna kadar rotasyon ve hamle oyuncumuz olarak kalmalı ve sene sonu yollar ayrılmalıdır.

Eğer bir mucize gerçekleşip de 2 sene önceki haline dönmezse. Veya Gomis gibi "tamam ben bu takımın 2. santraforuyum, yedek kalmak sorun değil" demezse.

Sad Doctor Who GIF

Sakatlandigi gün bizle hikayesi bitti diye dusunuyordum.Sanirim oraya geliyoruz guzelce vedalasip iyi hatirlamak isterim

Güzel vedalaşmak lazım

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka 1 yana zor 1 sakatlıktan döndü.Hadi diyelim fiziğine iyi bakmadı ona 1 laf yok Mancester city'de Rodri fiziğine iyi 1 şekilde bakmış 1-2 Maç kendini zorladı sakatlandı.Toparlanması için zaman verelim kendisine..
allah rodri'den razı olsun icardi'nin imdadına yetişip duruyor

iyi ki sakatlandı tekrar

Geçen sene okanın muslera aşkı bizi uefadan etti bu senede icardi sevdası devam ederse samimi söylüyorum bu adam 5 10 maç daha ilk 11 çıkarsa 2. bile olamayız.yani bu icardi sevdası hem bizi şampiyonluktan eder hemde okanı hocaliktan eder.Adam koşmuyor pas atamıyor duvar olamıyor ya delirecem hala sinirim.gecmedi.Kufir etmekten sesim kısıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt