#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi nasıl oluyor bana biri açıklasın kasımpaşa maçı sonrası Paris'e uçuyor salı günü TR ye geliyor? Ne için gitti mesela? Özel izin ne olabilir? Diğer futbolcular neden antreman katılırken İcardi katılmıyor?
tüm takım izinliydi.

Abi nasıl oluyor bana biri açıklasın kasımpaşa maçı sonrası Paris'e uçuyor salı günü TR ye geliyor? Ne için gitti mesela? Özel izin ne olabilir? Diğer futbolcular neden antreman katılırken İcardi katılmıyor?
2 gün izin verildi bence takıma dün antrenman yapılmadı sanki

Maçtan sonra değil pazar günü rejenerasyon antrenmanından sonra gitti. Pazartesi de zaten tüm takım izinliydi antrenman bu akşam eğer bu akşamki antrenmana katıldıysa özel bir izin almış olmuyor.

Bu durumun çoğu oyuncuda negatif etki yarattığını düşünüyorum ben de, düşünsene Barış Alper’sin bütün sezon o antrenman bu maç, şu milli takım koşturuyorsun. Yazın da Euro vs dinlenmemişsin ve başka bir oyuncu var senden 10 kat fazla kazanıyor. Sezonun yarısında sakat veya özel izinli diye oynamıyor.

Batshuayi’ye saydırıyor mesela millet, sen antrenmana sürekli katılıyorsun, biri antrenmana katılmıyor geziyor maça 1 gün kala özel uçakla geliyor ve senin yerine oynuyor.

Elbette özel oyuncular bazı toleransları olur evet ancak kusura bakmayın, fazlası maraz çıkarır.

adam ilk kampın ilk gününden itibaren tüm çalışmalara katıldı.

hoca tüm takıma izin veriyor, atıyorum berkan kutlu istanbul'da geçiriyor bu izni, bu adam paris'e gidip geliyor. ee?

bravo. fbli trollerin gazına gelin. evet idmana çıkmıyor evet.

yarın bu adam gittiğinde 10 sene b- class golcülerle fbjk ile mücadele ederken "ben demiştim" 31inizi bol bol çekersiniz.

Bu durumun çoğu oyuncuda negatif etki yarattığını düşünüyorum ben de, düşünsene Barış Alper’sin bütün sezon o antrenman bu maç, şu milli takım koşturuyorsun. Yazın da Euro vs dinlenmemişsin ve başka bir oyuncu var senden 10 kat fazla kazanıyor. Sezonun yarısında sakat veya özel izinli diye oynamıyor.

Batshuayi’ye saydırıyor mesela millet, sen antrenmana sürekli katılıyorsun, biri antrenmana katılmıyor geziyor maça 1 gün kala özel uçakla geliyor ve senin yerine oynuyor.

Elbette özel oyuncular bazı toleransları olur evet ancak kusura bakmayın, fazlası maraz çıkarır.
İcardinin özel izin kullandığı taraftarda oluşan yanlış bir algı. Adam ya takım izinliyken ya da sakatlığı varken gidiyor ülke dışına sadece

zamanında hagi de en baba yerli topçunun 10 katı maaş alıyordu. kimse ağzını aç-a-mıyordu. bu realite.

siz ise varsayım ve düşüncelerinize göre bir hayal dünyası içinde olmamış şeyleri olmuş gibi yapıp sadece malzeme veriyorsunuz.

ne barış alper'de böyle bir düşünce var, ne de icardi antrenmana katılmamazlık yapıyor.

zamanında hagi de en baba yerli topçunun 10 katı maaş alıyordu. kimse ağzını açmıyordu. bu realite.

siz ise varsayım ve düşüncelerinize göre bir hayal dünyası içinde olmamış şeyleri olmuş gibi yapıp sadece malzeme veriyorsunuz.

ne barış alper'de böyle bir düşünce var, ne de icardi antrenmana katılmamazlık yapıyor.
Bu adam istese geçen sene sakat olduğunda 2-3 ay sakatlığı geçene kadar takılırdı. Sakat sakat iğnelerle takımı yalnız bırakmadı oynadı yine gol kralı oldu takıma katkısını yaptı. Fb'li trollerin algısı ile bu adama saldırılması gerçekten akıl dışı.

Özel izinli değildi ilk 11 olanlar idmana çıkmadı diğerleri rejenerasyon yaptı yani Okan hocanız berabere kalan takıma 2 gün izin verdi.

Icardi’nin sakatım vs kolpalarıyla gezip tozduğu çokça zaman var ama bu kez Okan’ın kararı, 11de olan herkes 2.5 gün izinliydi.

Özel izinli değildi ilk 11 olanlar idmana çıkmadı diğerleri rejenerasyon yaptı yani Okan hocanız berabere kalan takıma 2 gün izin verdi.

Icardi’nin sakatım vs kolpalarıyla gezip tozduğu çokça zaman var ama bu kez Okan’ın kararı, 11de olan herkes 2.5 gün izinliydi.
benim bildiğim, bir kere wanda ile olan sıkıntılı bir dönemde okan hoca buna kendi insiyatifi ile izin veriyor git ailevi meseleni çöz diye. başka bir ekstra durum hatırlamıyorum.

"sakatım ayağına gezip tozma" işinin olduğuna kesinlikle inanmıyorum. bu adam öyle biri olsaydı geçen sene 3 ay yatardı minimum :)

hatta sakat sakat oynadığı için bile burada eleştirildi.

Diğer oyuncular İcardinin 1% aidiyet ve performansını göstersinler isterlerse hawaiiye gitsinler eleştirmem

benim bildiğim, bir kere wanda ile olan sıkıntılı bir dönemde okan hoca buna kendi insiyatifi ile izin veriyor git ailevi meseleni çöz diye. başka bir ekstra durum hatırlamıyorum.

"sakatım ayağına gezip tozma" işinin olduğuna kesinlikle inanmıyorum. bu adam öyle biri olsaydı geçen sene 3 ay yatardı minimum :)

hatta sakat sakat oynadığı için bile burada eleştirildi.
Devre arası Wanda ile ülke ülke gezdiler geçen sene.

Bu seneki sakatlığında da ben pek inanmıyorum yine hemen Wanda ile buluştu.

Sakatlanan adam her gün tesise gelir tedavi olur bu hop gidiyor.

PSGde de böyleydi zaten.

Fizik kalitesine baktığımız zaman iyi idman yapmadığı konusunda mutabıkızdır herhalde, zekası ve kalitesiyle götürüyor işte ligi.

Devre arası Wanda ile ülke ülke gezdiler geçen sene.

Bu seneki sakatlığında da ben pek inanmıyorum yine hemen Wanda ile buluştu.

Sakatlanan adam her gün tesise gelir tedavi olur bu hop gidiyor.

PSGde de böyleydi zaten.

Fizik kalitesine baktığımız zaman iyi idman yapmadığı konusunda mutabıkızdır herhalde, zekası ve kalitesiyle götürüyor işte ligi.
son argumandan başlayayım; zaten herhangi bir türk td'in idmanını yiyen a+ bir topçunun fizik kalitesi bir zaman sonra ister istemez düşüyor. yanlış mıyım?

oyuncunun fiziksel tipolojisi de buna müsait zaten. osimhen gibi bir azman değil. katılıyorum güçlü olmadığına. ama fit? kendine bakmış adam. g.t göbek salık değil.

devre arası gezdi diyorsun üstat? e normal değil mi, maç yok yani gider adam.

bir çok yıldız oyuncu tedavisini yurt dışında yaptırabiliyor zaman zaman.

bu seneki sakatlığına inanmıyorum diyorsun. doğru da olabilir, yanlış da. benimkisi inançtan ziyade somut veriler,

geçen sene bu adamı en çok "sakat sakat oynuyor" diye eleştirdiler. yaklaşık 3 ay. sakatım ayağına gezmeyi tozmayı seven bir futbolcu profilinin pek karşılaşamayacağı bir eleştiri türü değil mi sence? 3 ay gezerdi sanki dediğin gibi olsaydı?

şimdi bu adam en ufak bir sakatlıkta fırsat bilip, şehir şehir gezen bir topçu mu?
yoksa, ne olursa olsun sakat da olsa "ben oynarım" diyen, okan'ın kesemediği bir topçu mu?

son argumandan başlayayım; zaten herhangi bir türk td'in idmanını yiyen a+ bir topçunun fizik kalitesi bir zaman sonra ister istemez düşüyor. yanlış mıyım?

oyuncunun fiziksel tipolojisi de buna müsait zaten. osimhen gibi bir azman değil. katılıyorum güçlü olmadığına. ama fit? kendine bakmış adam. g.t göbek salık değil.

devre arası gezdi diyorsun üstat? e normal değil mi, maç yok yani gider adam.

bu seneki sakatlığına inanmıyorum diyorsun. doğru da olabilir, yanlış da. benimkisi inançtan ziyade somut veriler,

geçen sene bu adamı en çok "sakat sakat oynuyor" diye eleştirdiler. sakatım ayağına gezmeyi tozmayı seven bir futbolcu profilinin pek karşılaşamayacağı bir eleştiri türü değil mi sence?

şimdi bu adam en ufak bir sakatlıkta fırsat bilip, şehir şehir gezen bir topçu mu?
yoksa, ne olursa olsun sakat da olsa "ben oynarım" diyen, okan'ın kesemediği bir topçu mu?
Bizimkiler maç yaparken Meksika vs geziyordu geçen sene devre arası 1 haftaydı. Biz dinlensin diye bekliyorduk o dönem.

Bu yaz olan durumda da aynı, sakatlık hop Arjantin. Gitsin mesele değil ama sakatlanan adam ameliyat olmayacaksa gitmez, kalır tedavi olur.

Türk hoca idmanından öte Icardi mevzusu, ilk senenin yanından geçemiyor fizik olarak, saldı ve toparlayamıyor yaşı 31, Dzeko ondan daha fit mesela komik yani.

Neyse ben gerçekleri yazıyorum, geçen sene de yazdım, fizik kalitesi iyi değildi bu sene de iyi değil. Osimhen zaten üst düzey seviyeyi gösterdi onu bekleyemeyiz ama lige yetiyor kafasında takılıyor işte.

Sakat sakat oynaması da kimin kararıysa yanlıştı geçen sene, 3.5 ay gol atamadı adam akan oyunda.

Bizimkiler maç yaparken Meksika vs geziyordu geçen sene devre arası 1 haftaydı. Biz dinlensin diye bekliyorduk o dönem.

Bu yaz olan durumda da aynı, sakatlık hop Arjantin. Gitsin mesele değil ama sakatlanan adam ameliyat olmayacaksa gitmez, kalır tedavi olur.

Türk hoca idmanından öte Icardi mevzusu, ilk senenin yanından geçemiyor fizik olarak, saldı ve toparlayamıyor yaşı 31, Dzeko ondan daha fit mesela komik yani.

Neyse ben gerçekleri yazıyorum, geçen sene de yazdım, fizik kalitesi iyi değildi bu sene de iyi değil. Osimhen zaten üst düzey seviyeyi gösterdi onu bekleyemeyiz ama lige yetiyor kafasında takılıyor işte.
özet olarak ben bu adamda, tr'ye gelen çoğu yabancı yıldızda karşılaştığımız, bahsettiğiniz gibi bir durum olmadığını görüyorum. hatta eminim.

fizik kalitesi geldiği gibi değil, inkar etmiyorum. ama en ufak bir aidiyetsizlik görmüyorum kendisinde.

özet olarak ben bu adamda, tr'ye gelen çoğu yabancı yıldızda karşılaştığımız, bahsettiğiniz gibi bir durum olmadığını görüyorum. hatta eminim.

fizik kalitesi geldiği gibi değil, inkar etmiyorum. ama en ufak bir aidiyetsizlik görmüyorum kendisinde.
Bence bu aidiyet mevzusu değil, Wanda çağırınca gidiyor işte.

Bunca yıldır futbol izliyoruz her sakatlıkta yurt dışına giden başkasını hatırlamıyorum.

Fiziksel durumunun kötü olmasında da bunların hepsi etmen, kendine baksa, sadece sahaya odaklansa, ekstra çalışsa böyle olmazdı.

Sahaya çıkma konusunda evet aidiyeti yüksek ama idman yapmakta değil.

Bence bu aidiyet mevzusu değil, Wanda çağırınca gidiyor işte.

Bunca yıldır futbol izliyoruz her sakatlıkta yurt dışına giden başkasını hatırlamıyorum.

Fiziksel durumunun kötü olmasında da bunların hepsi etmen, kendine baksa, sadece sahaya odaklansa, ekstra çalışsa böyle olmazdı.

Sahaya çıkma konusunda evet aidiyeti yüksek ama idman yapmakta değil.

@Uğur İz bu tartışmada senin postlara layk basarken:

:dddd

İcardi ilk sezonki haline bir türlü gelemedi. Ligde yürüyerek gol attığı için büyük ihtimalle antremanlarda falan pek kasmıyor. Bu fiziğiyle çift forvet oynamak zor olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt