#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 267703
Google translate'in çevirmesi pek iyi degil ama az çok anlasilir. Wanda paylasti bunu.

Iki sey dikkatimi çekti kötü anlamda: malesef kendisi daha Wanda'yi istiyor ve kadin bu gün daha o baskasiyla tatile gittinin görüntülerini paylasiyor.

Neyse o özel hayat diyelim ama Wanda'nin dedigi "o dizin bir süre öncede kötüydü" kismi.

Insallah çabuk geçer ama çok üzüldüm bee
ah be kral. keşke bu karıyı seveceğine gay olsaydın

Icardi sen harbi kafayı yemişsin birader.

Ulan işin acı tarafı Wanda gibi böyle bir sevgiyi hiç hak etmeyen birine denk gelmesi, milyonlarca kadın bulursun muhtemelen yerinde olmak isteyen bu gudubet karının yaptıklarına bak bide inanılmaz

Biraz da totnım maçı koşu mesafesi rezilliğini konulaşım

Abim biraz daha zorlamasa musleradan daha az mesafe katedecekmiş

Ama bi kere depar attı abiiii,ara pası abiiii

Aynen futbol cahili herif aynen

Biraz da totnım maçı koşu mesafesi rezilliğini konulaşım

Abim biraz daha zorlamasa musleradan daha az mesafe katedecekmiş

Ama bi kere depar attı abiiii,ara pası abiiii

Aynen futbol cahili herif aynen

koşamıyordu zaten sakat olduğu için, topa bile vuracak gücü yoktu

koşamıyordu zaten sakat olduğu için, topa bile vuracak gücü yoktu
1.5 sezondur koşamıyo

Hayır madem koşmayan biri oynayacak

Depremzedeler için bi maç düzenlenmişti romanyada,sana yemin ediyorum hagi o yaşla ve o göbekle bundan daha fazla koşuyodu,şutlar hala bombaydı osdan bi koyuyodu top direkte patlıyodu falan

Bari hagimiz oynasın koşulmuyosa o en azından şut mut atıyo

İlgi bağımlısı bir kadının oyuncağı olmuş. İcardinin yaşadığı olay oneitis sendromu yani wandaya bağlanmış ve kopamıyor. Reel yaşamda bu sendrom yüzünden eşine veya kendine zarar veren erkeklerde dünyada vardır. İcardi önüne bakmazsa kendi kaybeder.

1.5 sezondur koşamıyo

Hayır madem koşmayan biri oynayacak

Depremzedeler için bi maç düzenlenmişti romanyada,sana yemin ediyorum hagi o yaşla ve o göbekle bundan daha fazla koşuyodu,şutlar hala bombaydı osdan bi koyuyodu top direkte patlıyodu falan

Bari hagimiz oynasın koşulmuyosa o en azından şut mut atıyo

ben sendeki icardiyi bu ağır eleştirme isteği ve görünürdeki nefrete pek anlam veremedim doğrusu heis

icardi 13. olduğumuz sezondan sonra bizi tekrar ayağa kaldırmış ve bir nesili cimbomlu yapmış kişidir. geçen sezon da gol kralıydı ligde, toplamda 32 gol 12 asistle oynadı

adam şu en kötü sakatlığı yaşarken destek olmalı kendisine bence

ben sendeki icardiyi bu ağır eleştirme isteği ve görünürdeki nefrete pek anlam veremedim doğrusu heis

icardi 13. olduğumuz sezondan sonra bizi tekrar ayağa kaldırmış ve bir nesili cimbomlu yapmış kişidir. geçen sezon da gol kralıydı ligde, toplamda 32 gol 12 asistle oynadı

maxi lopezin akrabası o

Şu şopar elemanı vurdurabilir psikolojisi iyice gitmiş o mesajlar falan üstüne sakatlık geldi.

Yok yav o kadar üzüldü ki profil fotosunu karartmış Icardi için.

Her zaman demisimdir wanda denen ruh hastasi kari bu adamin aklini celdi

Wanda olmasa reale falan gidiyordu

Bir kadin bir erkegi rezil de eder vezir de lafi okadar dogru bir söz ki

İcardiyi büyülemiş kaşar oğlu kaşar

İhanet ediyo ve taraftarı aptal yerine koyuyo

Bunu kabul edemem,çanak da tutamam

Aidiyet deniyo da aidiyeti olan biri 1.5 sezondur bombok fizik kaliteyle oynamaya çalışmaz,arkadaşlarının hakkını yemez,sırf kendi oynayacak diye bakambuya süre veremedik yahu,bats alındı herifi oynatamıyoz küsmesin diye,oynamaması gerekirken oynatmak zorunda olduğumuz için oyunu da bozuyo,futbolda dün yok bugün var

Koşmayıp,penaltı hariç gol de atamayıp,mhy gibi ayağı çalışmayınca sosyal medyaya oynayıp,diğerleri harıl harıl idman yaparken gezersen eleştiriyi yersin

Normalde iyiyken övülür kötüyken yerilir benim yaptığım bu ama sizin iyiyken övüp kötüyken övmeniz ilginç

Destek olalım olmasına,olundu da zaten ama karşılığı sahada yürümek değil,yine olalım ama çok iyi biliyoruz ki dönünce de sahada hareket etmeyecek,bu desteğin karşılığı hareket etmeyip o hareket etmemeyi de sosyal medyada fbye gönderme yaparak gizleyemezsin

Ne o mhy ne de biz fbyiz

Kral saplanmış bir bataklığa çıkamıyor maalesef

siz icardi ciddiyetini kavrayamamışsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt